Στο Top 5 των power rankings του BCL η ΑΕΚ (pic)

Τζόρνταν ΜακΡέι

Στο Top 5 των power rankings του BCL η ΑΕΚ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 17:13 - 06.11.2023

Τα power rankings ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του BCL παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή, με την ΑΕΚ Betsson να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και πιο συγκεκριμένα στην τέταρτη θέση.

Το ξεκίνημα της ΑΕΚ Betsson στο BCL είναι το καλύτερο δυνατό, με την Ένωση να μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κόντρα σε Λούντβιγκσμπουργκ και Ντινάμο Σάσαρι, εντός και εκτός έδρας, αντίστοιχα.

Κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν (08/11, 19:30) η Ένωση θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που θα σημάνει και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, κάτι που αποτελεί και πρώτο στόχο για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η AEK Betsson έχει θέσει ψηλά τον πήχη στη φετινή διοργάνωση και οι βλέψεις της φτάνουν ακόμα και στο Final 4. Για το λόγο αυτό η πρώτη θέση του ομίλου είναι ένας από τους βασικούς στόχους στο ξεκίνημα.

Ενόψει της τρίτης αγωνιστικής, που η Ένωση θα βρεθεί στην Πολωνία, για την αναμέτρηση με την Κινγκ Στσέτσιν, η διοργανώτρια αρχή του BCL έφερε στο φως τα power rankings, με την ΑΕΚ να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα και μάλιστα να είναι η πρώτη -βάσει βαθμολογίας- ελληνική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση είναι στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ούσα μια από τις 8 ομάδες της διοργάνωσης που έχουν ρεκόρ 2-0. Συγκριτικά με την κατάταξη της προηγούμενης εβδομάδας, η Ένωση κέρδισε δύο θέσεις.

Στην αναφορά της για την AEK Betsson, η διοργάνωση του BCL αναφέρει χαρακτηριστικά. «Όπως και η Dijon, έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς. Οι διαδοχικές αναμετρήσεις κόντρα στην πρωταθλήτρια Πολωνίας, King Szczecin, είναι μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ να δείξει την εμπειρία της και να ανέβει στο 4-0 για τον Όμιλο D, που θα τη φέρει απευθείας στη Φάση των 16».