Οι «ανάσες» του ΜακΡέι στο All Star Game και το ταξιδι της ΑΕΚ στη Γερμανία

Τζόρνταν ΜακΡέι

Οι «ανάσες» του ΜακΡέι στο All Star Game και το ταξιδι της ΑΕΚ στη Γερμανία

Χρήστος Τσάλτας 20:59 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 17.12.2023

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι ταξίδεψε στην Καρδίτσα, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ, προκαλώντας απορίες ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του BCL κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ (20/12).

Η ΑΕΚ είχε έντονη παρουσία στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ. Διότι τέσσερις παίκτες της βρέθηκαν στην Καρδίτσα, το απόγευμα της Κυριακής, για να δώσουν το παρόν στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού της σεζόν, το οποίο διεξήχθη σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Ο κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού «Γ.Μπουρούσης» και... αγκάλιασε τη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο.

Στο παιχνίδι των αστέρων υπήρξαν 4 παίκτες του Ζοάν Πλάθα βρέθηκαν στο γήπεδο και αποθεώθηκαν. Μφιόντου Καμπενγκέλε, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Όμηρος Νετζήπογλου και Τζόρνταν ΜακΡέι. Μία μέρα μετά το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, κόντρα στο Μαρούσι, οι τέσσερις παίκτες, μαζί με τον Δημήτρη Μαυροειδή και τον γυμναστή της Ένωσης, Στράτο Τσαμπή, βρέθηκαν στην θεσσαλική πόλη ως μέλη της Ένωσης.

Και αν οι Καμπενγκέλε, Κουζμίνσκας και Νετζήπογλου πάτησαν παρκέ, δεν συνέβη το ίδιο με τον ΜακΡέι, που έμεινε στην άκρη του πάγκου, παρά το γεγονός πως ντύθηκε, προκειμένου να ξεκουραστεί και να απολαύσει τη βραδιά.

Η αιτία της μη συμμετοχής του στο παιχνίδι είχε να κάνει με μια μικρή ενόχληση που ένιωσε στο πόδι. Αυτός ήταν και ο λόγος που κρίθηκε σκόπιμο να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο All Star Game, αλλά να χαλαρώσει στον πάγκο συζητώντας με τους υπόλοιπους παίκτες του λαμπερού αγώνα. Σκοπός άλλωστε ήταν να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας.

Η ΑΕΚ άλλωστε έχει σειρά υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, στη Γερμανία (20/12), με τον ΜακΡέι να υπολογίζεται κανονικά και να μην τίθεται θέμα απουσίας του στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του ομίλου.