«Ξεμούδιασμα» για Μαρούσι και ΑΕΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Δημήτρης Φλιώνης

«Ξεμούδιασμα» για Μαρούσι και ΑΕΚ στο κλειστό του Αγίου Θωμά

Χρήστος Τσάλτας 19:37 - 16.12.2023

Μαρούσι και ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή και έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τους Γιώργο Λιμνιάτη και Ζοάν Πλάθα να έχουν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο και να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει συνέχειας.

Δράση στην Stoiximan Basket League δεν υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο και έτσι Μαρούσι και AEK Betsson είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά, μία εβδομάδα μετά την μεταξύ τους συνάντηση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γιώργος Λιμνιάτης και Ζοάν Πλάθα έριξαν τους ρυθμούς, σε σχέση με την δράση των επίσημων αγώνων, με την Ένωση να προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων του BCL κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ, στην Γερμανία, σε ένα παιχνίδι που είναι αδιάφορη βαθμολογικά μεν, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, όμως την ίδια ώρα στόχος είναι να διατηρήσει το αήττητο στην Ευρώπη.

Για την Ένωση πήρε χρόνο συμμετοχής ο Δημήτρης Φλιώνης, που απουσίαζε από το παιχνίδι πρωταθλήματος, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, αλλά και από τις τελευταίες προπονήσεις. Εσχάτως η κατάστασή του παρουσίασε βελτίωση και για το λόγο αυτό ο Πλάθα του έδωσε χρόνο συμμετοχής, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι στην Γερμανία, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Από πλευράς ΑΕΚ αγωνίστηκαν και οι Μφιόντου Καμπενγκέλε, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Όμηρος Νετζήπογλου, που την Κυριακή θα μεταβούν στην Καρδίτσα, μαζί με τον Τζόρνταν ΜακΡέι, για να δώσουν το παρόν στο All Star Game του πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας την Ένωση.