ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Sportal: Το Μαρούσι φέρνει τον Γούνταρντ! (vid)

Ρόμπερτ Γούνταρτ

i

Youtube

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Sportal: Το Μαρούσι φέρνει τον Γούνταρντ! (vid)

Γιάννης Πάλλας 19:15 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 17.12.2023

Ο Ρόμπερτ Γούνταρντ είναι κοντά σε συμφωνία με το Μαρούσι

Μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Ρόμπερτ Γούνταρντ (24χρ., 2.00) βρίσκεται το Μαρούσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Λιμνιάτη για την ενίσχυση της ομάδας των βορείων προαστίων, έπειτα από την αποδέσμευση του Μάρκο Λούκοβιτς.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ αποχώρησε πρόσφατα από την ομάδα και η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία στοχεύοντας στον Ρόμπερτ Γούνταρντ.

Ο Ρόμπερτ Γούνταρντ που είναι ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει, βρέθηκε στον δεύτερο γύρο του ΝΒΑ ντραφτ το 2020 από το Φοίνιξ, ενώ αποφοίτησε από το κολλέγιο Mississippi State Bulldogs στο οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-2020 ως συμπαίκτης του Τάισον Κάρτερ γνώριμου του ελληνικού μπάσκετ από το πέρασμα του από το Λαύριο και νυν αθλητή της Μάλαγα.

O Κώστας αποκάλυψε το μυστικό των Αντετοκούνμπο και βλέπει τα... καλύτερα για τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

18:25 - 15.12.2023

O Κώστας αποκάλυψε το μυστικό των Αντετοκούνμπο και βλέπει τα... καλύτερα για τον Παναθηναϊκό

Ο άσος του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για τη ζωή του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια, την εποχή της καταξίωσης, το Τριφύλλι και τον Εργκίν Αταμάν, αλλά την Εθνική Ελλάδας και τον Βασίλη Σπανούλη.

Στη Γαλλία τη φετινή σεζόν ο Ρόμπερτ Γούνταρντ με την Blois Basket σε 14 αγώνες εκ των οποίων στους 11 ξεκίνησε στη βασική πεντάδα είχε 9.5 πόντους μέσο όρο, 4.86 ριμπάουντ, 1.79 ασίστ, 1.21 κλεψίματα και 1.21 τάπες, σε 24.2 λεπτά συμμετοχής. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια τον οδήγησαν στην απόφαση να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις του Αμαρουσίου με τον παίκτη είναι σε τελικό στάδιο και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.