ΑΕΚ: Χωρίς Φρέιζιερ και Μάντσεν στη Μάλαγα
i

Ξανθόπουλος - Καντζούρης / © ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Χωρίς Φρέιζιερ και Μάντσεν στη Μάλαγα

Πάρης Τσελεπίδης • 16:38 - 24.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ΑΕΚ ταξίδεψε χωρίς τους Τιμ Φρέιζιερ και Αλεξάντερ Μάντσεν για τη Μάλαγα (25/01, 21:30) και την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων των «16» του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ αναχώρησε για Ισπανία, όπου την Τετάρτη (25/01, 21:30) θα αντιμετωπίσει στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας με την Ουνικάχα Μάλαγα στα πλαίσια της πρεμιέρας της φάσης των «16» του Basketball Champions League, με τους Τίμ Φρέιζιερ και Αλεξάντερ Μάντσεν να μην ακολουθούν την αποστολή.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε κληρονομήσει μία θλάση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για την Basket League. Για αυτό και επιλέχθηκε να μείνει μετά το παιχνίδι της Πάτρας με τον Απόλλωνα του περασμένου Σαββάτου εκτός και από το αυριανό με τη Μάλαγα, ενώ είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή του στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (28/01, 16:00).

Θέμα με την μέση του ο Μάντσεν της ΑΕΚ
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:43 - 23.01.2023

Θέμα με την μέση του ο Μάντσεν της ΑΕΚ

Οι ενοχλήσεις στη μέση του Μάντσεν και η θλάση του Φρέιζιερ έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουν την πρεμιέρα του ομίλου της ΑΕΚ στη Μάλαγα κόντρα στην Ουνικάχα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. Πότε επιστρέφουν.

Όσο για τον διεθνή φόργουορντ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση του και έμεινε εκτός για ένα ακόμη συνεχόμενο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός για ακόμη δύο εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι καταβάλει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το παρών στο Final Eight του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης.

Σχετικά δε με το ταξίδι της ΑΕΚ στη Μάλαγα αυτό ξεκίνησε από την Αθήνα στις 10:00 για την ισπανική πόλη μέσω Κωνσταντινούπολης και με αναμονή κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα. Στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας η «Ένωση» θα ολοκληρώσει την κυρίως προετοιμασία της με μία βραδινή προπόνηση στο παρκέ του Παλάσιο ντε Ντεπόρτες Χοσέ Μαρία Μαρτίν Καρπένα αλλά και μία πρωινή την ημέρα του παιχνιδιού κυρίως με σουτ.