Θέμα με την μέση του ο Μάντσεν της ΑΕΚ
i

© Intime

Θέμα με την μέση του ο Μάντσεν της ΑΕΚ

Πάρης Τσελεπίδης • 21:43 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Οι ενοχλήσεις στη μέση του Μάντσεν και η θλάση του Φρέιζιερ έχουν σαν αποτέλεσμα να χάσουν την πρεμιέρα του ομίλου της ΑΕΚ στη Μάλαγα κόντρα στην Ουνικάχα για τη φάση των «16» του Basketball Champions League. Πότε επιστρέφουν.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία της για το παιχνίδι Τετάρτης (25/01, 21:30) στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας με τη Μάλαγα για την πρεμιέρα της φάσης των «16» του Basketball Champions League χωρίς ωστόσο για μία ακόμη μέρα να μην έλειψαν τα προβλήματα για τον Ηλία Καντζούρη. Αυτά είχανε να κάνουνε με τους Αλεξάντερ Μάντσεν και Τίμ Φρέιζιερ που δεν θα ακολουθήσουνε την αποστολή.

Μάντσεν και Φρέιζιερ ήταν απόντες και από το Σαββατιάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ στην Πάτρα με τον Απόλλωνα λόγω των ενοχλήσεών τους. Στη νίκη με 69-61 της «Ένωσης» στο ντεμπούτο τους στην Basket League των Αϊζάια Μάιλς (εκτός από την παρουσία του στο BCL), Βλάντο Γιάνκοβιτς και Κωστή Γόντικα.

Το θέμα ωστόσο είναι που αποτελεί το μεγάλο ερώτημα για τον Καντζούρη είναι το πότε θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Μάντσεν και Φρέιζιερ. Σίγουρα όχι σύντομα όπως όλα δείχνουνε στον διεθνή Φιλανδό φόργουορντ. Το γιατί έχει να κάνει με τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση του και για αυτό τηρείται στάση αναμονής και υπομονής μέρα με την ημέρα. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sportal είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός για ακόμη δύο εβδομάδες.

Αντίθετα πιο ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αμερικανό γκαρντ της ΑΕΚ. Ο Φρέιζιερ είχε κληρονομήσει μία θλάση στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό για την Basket League. Για αυτό και επιλέχθηκε να προφυλαχθεί κόντρα στον Απόλλωνα στην Πάτρα και είναι πολύ πιθανό να μπορέσει να κάνει την επανεμφάνισή του στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (28/01, 16:00). Κι αυτό γιατί ο Μάντσεν θα είναι εκτός με αποτέλεσμα ο Καντζούρης να μην έχει να προβληματίζεται μετά την ενσωμάτωση του Μάιλς ή πιο σωστά την ενεργοποίησή του για το ελληνικό πρωτάθλημα, ποιον από τους εφτά ξένους του θα αφήσει εκτός τη φορά αυτή.

Σχετικά δε με το ταξίδι της ΑΕΚ στη Μάλαγα αυτό θα γίνει από την Αθήνα στις 10:00 για την ισπανική πόλη μέσω Κωνσταντινούπολης και με αναμονή κάτι λιγότερο από μιάμιση ώρα. Στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας η «Ένωση» θα ολοκληρώσει την κυρίως προετοιμασία της με μία βραδινή προπόνηση στο παρκέ του Παλάσιο ντε Ντεπόρτες Χοσέ Μαρία Μαρτίν Καρπένα αλλά και μία πρωινή την ημέρα του παιχνιδιού κυρίως με σουτ.

Tags: