Αφήνει τον Τζόουνς και παίρνει Ρέινολντς ο Προμηθέας

Κάμερον Ρέινολντς

Αφήνει τον Τζόουνς και παίρνει Ρέινολντς ο Προμηθέας

Χρήστος Τσάλτας 10:50 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 24.09.2023

Ο Τζαμάλ Τζόουνς δεν θα κάνει το ταξίδι για την Πάτρα, λόγω οικογενειακών θεμάτων, με τους Προμηθείς να ενεργοποιούν το plan b με την απόκτηση του Κάμερον Ρέινολντς, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Προμηθέας ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα αποτελούσε τον έβδομο ξένο της φετινής σεζόν, μετά τους Άντονι Κάουαν τζούνιορ, Χάιμε Ετσενίκε, Άρτουρς Κούρουκς, Χάντερ Χέιλ, Κρις Κόφι και Ντι Τζέι Στίβενς. Παρ' όλα αυτά ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα δεν του επέτρεψε να βρίσκεται στην Πάτρα, με τους ιθύνοντες την ομάδα να ακυρώνουν το deal και να περνούν στο Plan b.

Αυτό έχει ονοματεπώνυμο. Κάμερον Ρέινολντς, όπως έφερε στο φως το BasketNews.com και επιεβαιώνει το Sportal. Ο Αμερικανός άσος, με θητεία στο ΝΒΑ, αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στην Πάτρα, καθώς το deal των δύο πλευρών βρίσκεται στο τελικό στάδιο, ώστε o 28χρονος άσος να μπει στη... μηχανή της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Το plan b για τον αντικαταστάτη του Τζαμάλ Τζόουνς ουσιαστηκά «δουλεύτηκε» τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο των Πατρινών. Τα μηνύματα από το μέτωπο του πρώην άσου του ΠΑΟΚ δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς δεν είχε βρεθεί λύση στο θέμα που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι οι Προμηθείς είχαν δώσει deadline ως το τέλος του μήνα ώστε να βρεθεί λύση. Κάτι που δεν συνέβη, με τον Τζόουνς να μένει στις ΗΠΑ και να μην μετακομίζει στην χώρα μας για να ενταχθεί στην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στην Πάτρα δεν έχασαν χρόνο, έχοντας στραμμένες τις κεραίες τους στην αγορά, για τον αντικαταστάτη του. Η περίπτωση του Ρέινολντς τις τελευταίες ώρες βγήκε στην επιφάνεια, με τον Προμηθέα να ανοίγει κύκλο επαφών με την πλευρά του παίκτη και να φτάνει σε συμφωνία για την σεζόν 2023-24.

Ο 28χρονος άσος είναι απόφοιτος του Τουλέιν και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Σαν Αντόνιο Σπερς και Χιούστον Ρόκετς. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Μπουντούτσνοστ, κατακτώντας το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο Μαυροβουνίου με την ομάδα της Ποντγκόριτσα.