Επιστρέφει στην Ελλάδα για την Ελευθερία Μοσχάτου η Βιντσιλαίου
i

© Intime

Επιστρέφει στην Ελλάδα για την Ελευθερία Μοσχάτου η Βιντσιλαίου

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:38 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 16.10.2023

Η Αγγελική Βιντσιλαίου είναι κοντά στην επιστροφή της στο ελληνικό πρωτάθλημα για την Ελευθερία Μοσχάτου.

Λίγο πριν τις υπογραφές με την Αγγελική Βιντσιλαίου είναι η Ελευθερία Μοσχάτου. Η ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκη δελέασε την 25χρονη γκαρντ που είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στην Ουγγαρία και την TSFE-MTK. Η συμμετοχή στους ομίλους του Euro Cup αποτέλεσε μεγάλο δέλεαρ για την Ελληνίδα παίκτρια που «πολιορκήθηκε» από αρκετές ομάδες.

Η Βιντσιλαίου έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια, η 25χρονη γκαρντ πέρσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας και πέρυσι έφτασε έως την Αυστραλία και την ομάδα Χόγκαρτς.

Η Βιντσιλαίου είχε 16 συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Πολόνια Βαρσοβίας, έχοντας 10.6 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Η Ελευθερία Μοσχάτου έφτασε την περασμένη σεζόν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα των νοτίων προαστίων συμμετέχει φέτος στους ομίλους του Euro Cup έχοντας προκριθεί απέναντι στην Κλουζ.

Η Ελευθερία Μοσχάτου έχει κληρωθεί στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με τις Φλαμ Καρολό (από την οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα), Σέντις και Ζάμπινι Μπρνο