Αποκάλυψη Τσιμπίδα στους «Baladeros Live»: «Αυτά λέει η πλευρά του Δούκα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Baladeros Live

i

© Sportal

Αποκάλυψη Τσιμπίδα στους «Baladeros Live»: «Αυτά λέει η πλευρά του Δούκα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:25 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 16.10.2023

Ο Μπάμπης Τσιμπίδας αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» τα όσα λέει η πλευρά του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

«Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό είναι αυτό που... καίει όλο τον οργανισμό των πράσινων εδώ και μήνες. Και μετά τις χθεσινές εκλογές στο Δήμο Αθηναίων και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη, που είχε δεσμευτεί πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2026, υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Για το αν αλλάζει κάτι μετά την εκλογή του Δούκα.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, από χθες ανέφερε στο Sportal ότι δε θα υπάχει το παραμικρό πρόβλημα και πως δεν υπάρχει ανησυχία σχετικά με το θέμα. Στη Sportal Sunday Live αναλύθηκαν οι λόγοι που το γήπεδο θα προχωρήσει κανονικά, ενώ πριν από λίγο στην εκπομπή Baladeros Live ο Μπάμπης Τσιμπίδας αποκάλυψε τι υποστηρίζει η παράταξη του κυρίου Δούκα, του νέου Δημάρχου Αθηναίων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπης Τσιμπίδας:

«Είχα επικοινωνία με την παράταξη του κυρίου Δούκα. Ίσως έχουμε και επίσημη τοποθέτηση. Στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού δεν υπάρχει θέμα. Στηρίζεται κανονικά το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη. Πρέπει να το τρέξει ο Δήμος. επικοινώνησα και με την επικεφαλής κατασκευαστική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και αυτό που είπαν ότι όσον αφορά για το ποδοσφαιρικό γήπεδο, έχουν υπογραφεί συμβάσεις, τρέχουν οι διαδικασίες. 

Η χρηματοδότηση εξασφαλισμένη. Όλα θα πάνε καλά. Από την πλευρά της παράταξης είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης, ψηφίστηκε και είναι μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις. Κι από την πλευρά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ μου ειπώθηκε πως το γήπεδο προχωρά κανονικά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει σαν εμπόδιο».

Δείτε την εκπομπή εδώ: