Φάκελος Βοτανικός: Όλες οι απαντήσεις για το γηπεδικό και τη Διπλή Ανάπλαση στη «Sportal Sunday Live»
i

©intime

Φάκελος Βοτανικός: Όλες οι απαντήσεις για το γηπεδικό και τη Διπλή Ανάπλαση στη «Sportal Sunday Live»

Sportal newsroom 22:27 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 01.11.2023

«Τι φέρνει για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό η νίκη του Δούκα έναντι του Μπακογιάννη»

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα είναι πλέον Δήμαρχος Αθηναίων. Ηττήθηκε από τον Χάρη Δούκα και η πρωτεύουσα αλλάζει σελίδα.

Ο πρώην Δήμαρχος είναι γνωστό ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιήσει τη Διπλή Ανάπλαση. Έτρεξε το πρότζεκτ, υπέγραψε συμβάσεις κι έτρεξε για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση, ενώ παρουσίασε τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και φυσικά της ΠΑΕ σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο πριν από λίγες μέρες.

Με τη νίκη του Χάρη Δούκα, ωστόσο, ασφαλώς το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όλων είναι τι θα γίνει τώρα με τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού» στην περιοχή. Ουσιαστικά η απάντηση δεν εκπλήσσει. Ισχύει ό,τι κι αν συνέχιζε να είναι Δήμαρχος Αθηναίων ο Μπακογιάννης.

Η παράταξη του ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει το γήπεδο, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο νέος Δήμαρχος Χάρης Δούκας δεν ήταν στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Το έργο σε κάθε περίπτωση έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Τεχνικά δεν αλλάζει κάτι. Φυσικά και δεν μπορεί να ξέρει κανείς τώρα τι έχει στο μυαλό του ο νέος Δήμαρχος, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να ακυρώσει το έργο. Ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που στήριξε τον Δούκα, θεωρητικά δεν θα ήθελε να κάνει κάτι για ν’ ακυρώσει τη Διπλή Ανάπλαση.

Η ποδοσφαιρική ατάκα του νέου δήμαρχου Αθηναίων πριν 3 μέρες: «Γκολ στο 90' - Ο Μπακογιάννης παίζει κατενάτσιο»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:36 - 15.10.2023

Η ποδοσφαιρική ατάκα του νέου δήμαρχου Αθηναίων πριν 3 μέρες: «Γκολ στο 90' - Ο Μπακογιάννης παίζει κατενάτσιο»

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, είχε επιλέξει τη γλώσσα του ποδοσφαίρου για να μιλήσει για τη μονομαχία του με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έχουν δεσμευτεί τα κονδύλια. Η χρηματοδότηση του έργου είναι εγγυημένη. Για να μη γίνει το έργο θα πρέπει ο νέος δήμαρχος να μην το θέλει και ο Δήμος να το παρατήσει, να μην εκταμιεύσει τα κονδύλια. Αυτό, όμως, μοιάζει απίθανο και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτης Μαλακατές ήταν ξεκάθαρος με τη δήλωση που έκανε στο Sportal.

Δείτε την εκπομπή Sportal Sunday Live για να γνωρίζετε όσα πρέπει για το γηπεδικό στον Παναθηναϊκό, έπειτα από την ανατροπή στον Δήμο Αθηναίων.