Μπακογιάννης: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη»

Κώστας Μπακογιάννης

i

©intime

Μπακογιάννης: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα είναι το καλύτερο στην Ευρώπη»

Sportal newsroom 08:45 - 12.10.2023

Ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στο debate με τον αντίπαλό του στις δημοτικές εκλογές, Χάρη Δούκα, αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας δίνουν τη «μάχη» τους ενόψει του δεύτερου γύρου τον δημοτικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων. Κάπως έτσι το βράδυ της Τετάρτης (11/10) οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι έκαναν debate στο στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, με τη συζήτηση να φτάνει τις δύο ώρες. 

Αρκετά θέματα εξ αυτών ήταν για την ασφάλεια της πόλης, της κλιματικής κρίσης και τα δημοτικά έργα. Κάποια στιγμή ο νυν δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας για το πράσινο της πόλης, αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. 

Παναθηναϊκός: Η Διπλή Ανάπλαση βρίσκει... τα τελευταία κομμάτια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:41 - 10.09.2023

Παναθηναϊκός: Η Διπλή Ανάπλαση βρίσκει... τα τελευταία κομμάτια

Ο Δήμος Αθηναίων ολοκλήρωσε τρεις περιφερειακές απαλλοτροιώσεις για το οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης, συνολικού κόστους 399.000 ευρώ. Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας.

Συγκεκριμένα σχολίασε ότι θα δημιουργηθεί ένα πάρκο 200 στρεμμάτων γύρω από το νέο γήπεδο των «πρασίνων». Το οποίο μάλιστα ανέφερε ότι «Θα είναι το καλύτερο γήπεδο της Ευρώπης». 

Στο debate λοιπόν οι δημοσιογράφοι έκαναν 14 ερωτήσεις διάρκειας μέχρι 30''' η καθεμία, με τους δύο υποψηφίους να έχουν δύο λεπτά να απαντήσουν. Ακόμη οι δημοσιογράφοι είχαν το δικαίωμα να κάνουν μια follow up ερώτηση, ενώ μεταξύ τους οι δύο υποψήφιοι μπορούσαν να κάνουν ερωτήσεις. 

Τέλος οι δύο υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν έως πέντε παρεμβάσεις ενάμισι λεπτού η καθεμία , όποτε εκείνοι θέλουν, ενώ ολοκλήρωσαν με μια συνολική τοποθέτηση δύο λεπτών.