Μπιλάλ Αμπντελραχμάν: «Ο Παναθηναϊκός και το είδωλο… Μοχάμεντ Σαλάχ»

Μπιλάλ Αμπντελραχμάν

i

Intime

Μπιλάλ Αμπντελραχμάν: «Ο Παναθηναϊκός και το είδωλο… Μοχάμεντ Σαλάχ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:28 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 11.10.2023

Ο ταλαντούχος Αιγύπτιος στράικερ του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ Αμπντελραχμάν μίλησε σε αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό για τον Παναθηναϊκό και την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου.

Τα αιγυπτιακά αθλητικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόοδο του Μπιλάλ Αμπντελραχμάν στον Παναθηναϊκό. Ο ταλαντούχος στράικερ θεωρείται από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας και εσχάτως, κλήθηκε στην Ολυμπιακή ομάδα.

Ο Μπιλάλ ταξίδεψε στο Κάιρο και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ θα αγωνιστεί στα φιλικά της Αιγύπτου με την Ιορδανία και το Ουζμπεκιστάν. Ο δορυφορικός τηλεοπτικός σταθμός «On Time Sports» πήρε συνέντευξη από τον στράικερ του Τριφυλλιού και τον ρώτησε για την παρουσία του στην Ελλάδα και τη διεθνή συμμετοχή του.

Ο Μπιλάλ μίλησε αρχικά για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου: «Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου, προκειμένου να προετοιμαστούμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και παίζει με συγκεκριμένο στυλ, έχουμε παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή μας».

Η ερώτηση για τη σύγκριση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα, ήταν η επόμενη για τον Μπιλάλ: «Δεν διαπιστώνω καμία διαφορά στο επίπεδο της προπόνησης στην Εθνική ομάδα και στον σύλλογο μου, τον Παναθηναϊκό. Έχω πάρει μέρος σε επαγγελματικές προπονήσεις, με υψηλά στάνταρ εκγύμνασης και προσπαθώ να συνεχίσω σε αυτό τον ρυθμό».

Σοκαριστική αφήγηση για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ από πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Μπαμπά, θα έχουμε κι άλλους πυροβολισμούς σήμερα;»
ΜΠΑΣΚΕΤ

20:52 - 10.10.2023

Σοκαριστική αφήγηση για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ από πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Μπαμπά, θα έχουμε κι άλλους πυροβολισμούς σήμερα;»

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζοσέπ Μαρία Μπεροκάλ, ανέφερε μια σοκαριστική αφήγηση από τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Ο Μπιλάλ είναι φιλόδοξος και έθεσε έναν… θεόρατο πήχη για την καριέρα του: «Η φιλοδοξία μου είναι να εξελιχτώ, να αποδίδω στο μάξιμουμ και ονειρεύομαι να βρεθώ στο στάτους του Σαλάχ, του Ελνένι, του Τρεζεγκέ και του Μουσταφά Μοχάμεντ».

Πάντως, ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού μίλησε για την αναβάθμιση του στην Ελλάδα: «Αρχίζω να έχω πιο ενεργό ρόλο στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής με συμπεριλαμβάνει σε αποστολές για το πρωτάθλημα και για το Europa League και αποκομίζω εμπειρίες». 

O Μπιλάλ προθερμένεται στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα Intime

Καταλήγοντας, ο Μπιλάλ εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει την πατρίδα του: «Είμαι πιο έμπειρος, έχω δει πιο πολλά πράγματα και θέλω να τα μεταφέρω αυτά στην Εθνική ομάδα, να βοηθήσω με τον τρόπο μου την Αίγυπτο κόντρα στην Ιορδανία και το Ουζμπεκιστάν. Ανυπομονώ να γίνω πιο έμπειρος, να έχω παραστάσεις και ελπίζω όλο και περισσότεροι ταλαντούχοι νεαροί Αιγύπτιοι, να παίξουν σε ευρωπαϊκές λίγκες».