Παναθηναϊκός: Τα ισλανδικά «συγχαρητήρια» στον Μάγκνουσον για την ανανέωση

Χόρντουρ Μάγκνουσον

i

Intime

Παναθηναϊκός: Τα ισλανδικά «συγχαρητήρια» στον Μάγκνουσον για την ανανέωση

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:09 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 11.10.2023

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε, είχε επικοινωνία με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον με τον Παναθηναϊκό, έφτασε μέχρι την Ισλανδία. Τον τόπο καταγωγής του 30χρονου αμυντικού, εκεί όπου υπό άλλες συνθήκες, θα είχε ταξιδέψει ο ποδοσφαιριστής για τις διεθνείς υποχρεώσεις του με τη σκανδιναβική χώρα.

Ωστόσο, ο Μάγκνουσον δεν θα πάρει μέρος στις αναμετρήσεις με το Λουξεμβούργο και το Λιχτενστάιν, αφού αναρρώνει από την επέμβαση αποκατάστασης της ρήξης χιαστού. Χωρίς να νιώθει πια ανασφάλεια για το μέλλον του, έχοντας ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον είναι «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:15 - 10.10.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μάγκνουσον είναι «παράδειγμα» για τους υπόλοιπους

Ο τρόπος που διαχειρίζεται ο Παναθηναϊκός τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως τους Μάγκνουσον και Γκάνεα, είναι ο θεμέλιος λίθος για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο προπονητής της Εθνικής Ισλανδίας, Άγκε Χαρέιντε, δεν έχει τον Μάγκνουσον στη διάθεση του, αλλά δεν τον ξέχασε. Μάλιστα, φρόντισε να τον συγχαρεί για την επέκταση της συνεργασίας του με το Τριφύλλι.

Ο Χαρέιντε έχει συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάγκνουσον, πρωτίστως για να ενημερώνεται για την αποθεραπεία του. Όταν έμαθε πως ο Ισλανδός στόπερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ο Νορβηγός ομοσπονδιακός προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Έχει σημασία για τον Μάγκνουσον να αισθάνεται τη συμπαράσταση τόσο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όσο και από την πατρίδα του. Ο στόπερ του Τριφυλλιού ταξιδεύει πάντα στο Ρέικιαβικ για να ενσωματώνεται στην Εθνική ομάδα και είναι από τους πιο συνεπείς αθλητές.

Προς το παρόν, ο Μάγκνουσον δεν θα μεταβεί στην πατρίδα του, αφού δεν πρέπει να κινείται πολύ. Θα μείνει στην Αθήνα και αργότερα, θα επισκεφτεί το Ρέικιαβικ και θα συναντηθεί με τον Χαρέιντε.