Παναθηναϊκός: Επίσημη η ανανέωση του Μάγκνουσον για άλλον ένα χρόνο

Ο Μάγκνουσον υπογράφει το νέο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό

i

Intime

Παναθηναϊκός: Επίσημη η ανανέωση του Μάγκνουσον για άλλον ένα χρόνο

18:39 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 09.10.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την παραμονή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στο Κορωπί για άλλον ένα χρόνο. Με τους ίδιους οικονομικούς όρους η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στηρίξει εμπράκτως τον Χόρντουρ Μάγκνουσον σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του με τη ρήξη χιαστού, επιβεβαιώθηκε τη Δευτέρα.

Ο Ισλανδός στόπερ μετέβη στα γραφεία του Τριφυλλιού και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για έναν χρόνο. Σε μία κίνηση εμπιστοσύνης και ενθάρρυνσης του ποδοσφαιριστή να επανέρθει στο υψηλότερο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στη διοίκηση και στον ποδοσφαιριστή η διαπραγμάτευση διήρκεσε ελάχιστα. Επί της ουσίας, από το Τριφύλλι πρότειναν στον Ισλανδό στόπερ να ανανεώσει με τους ίδιους όρους και αυτός το αποδέχτηκε.

Ήταν μία ξεκάθαρη πράξη εμπιστοσύνης από τους παράγοντες του Παναθηναϊκού, με τη θετική εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Άπαντες πιστεύουν πως ο Μάγκνουσον θα επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και θα βοηθήσει την ομάδα.

Επίσης, η πλευρά του 30χρονου αμυντικού αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη προσέγγιση στην υπόθεση και νιώθει εμπιστοσύνη. Κάτι που θα του δώσει το κίνητρο να γυρίσει συντομότερα. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός μπορούσε να περιμένει τη λήξη του συμβολαίου για να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος, όμως δεν λειτούργησε έτσι...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2025.

Ο Χόρντουρ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας».