Νέα απουσία για τον Γιοβάνοβιτς - Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο

Χουάνκαρ

i

©intime

Νέα απουσία για τον Γιοβάνοβιτς - Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:40 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 07.10.2023

Ο Χουάνκαρ επέστρεψε τραυματίας από το Ισραήλ και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου. Χωρίς άλλες εκπλήξεις η αποστολή του Γιοβάνοβιτς.

Οι τραυματισμοί δεν αφήνουν σε ησυχία τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Γιατί ο Σέρβος προπονητής είδε άλλον έναν ποδοσφαιριστή του να τίθεται νοκ-άουτ, αυτή τη φορά για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Είναι ο Χουάνκαρ ο οποίος προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο. Αν και όχι απροειδοποίητα, αφού ο Ισπανός αριστερός μπακ επέστρεψε με τραυματισμό από το Ισραήλ και σήμερα επιβεβαιώθηκε η διάγνωση.

Ο Χουάνκαρ υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική, από ένα πάτημα που δέχτηκε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα. Ο 33χρονος Ίβηρας θα συνεχίσει για το επόμενο τριήμερο με θεραπείες και θα επανέρθει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, μεσολαβεί ένα κενό δεκαπενθήμερο μετά το ματς με τον Ατρόμητο και ο Χουάνκαρ θα είναι διαθέσιμος για τον Γιοβάνοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Στον Πειραιά θα επανεμφανιστεί και ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος συνεχίζει με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Αμερικανός στόπερ νιώθει καλύτερα, όμως δεν είχε λόγο να ανεβάσει ρυθμούς, έχοντας αρκετές μέρες μπροστά του.

Με εξαίρεση την απουσία του Χουάνκαρ, ο Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις. Αποκλείοντας και τον Μάγκνουσον, ο οποίος αναρρώνει από την επέμβαση στον χιαστό.

Την αποστολή του Γιοβάνοβιτς επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το πρόγραμμα της προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Επί της ουσίας, αυτή ήταν η σύντομη προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς…