Οι αλλαγές που εντόπισε η κάμερα του Sportal στο ΟΑΚΑ (gallery)

Το νέο ΟΑΚΑ

i

© Tourette Media Photography

Οι αλλαγές που εντόπισε η κάμερα του Sportal στο ΟΑΚΑ (gallery)

Στο χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague, η κάμερα του Sportal βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε όλες τις εντυπωσιακές αλλαγές.

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει ένα restart σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από την έλευση του Αταμάν και τις μεταγραφικές «βόμβες» που προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους του «τριφυλλιού», οι ιθύνοντες της πράσινης ΚΑΕ πήραν την απόφαση να αλλάξουν ολοκληρωτικά και το ΟΑΚΑ.

Στο χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague, πολλοί θα ήταν αυτοί που αντιλήφθηκαν πως το νέο «πράσινο» ΟΑΚΑ δεν θυμίζει σε τίποτα το παλιό, με τις αλλαγές να είναι αρκετές κι εντυπωσιακές. 

Η κάμερα του Sportal βρέθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και σας προσφέρει στο... πιάτο όλες τις τροποποιήσεις με αναλυτικές λεπτομέρειες. 

Το νέο παρκέ είναι εντυπωσιακό στα πρότυπα του NBA με ένα μεγάλο «ATHENS» στα πράσινα περιθώρια εξωτερικά του παρκέ. Παράλληλα, έχουν φύγει οι πολυθρόνες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και μπήκαν τρεις σειρές από νέα μαύρα καθίσματα, επίσης στα πρότυπα των γηπέδων στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. 

Ολοκληρωτική αλλαγή έχει γίνει και στα επίσημα του ΟΑΚΑ, με τα κόκκινα καθίσματα να φεύγουν και να αντικαθίστανται από μαύρα δερμάτινα. Αλλαγμένο είναι και το πέταλο, στο οποίο θα «μετακομίσει» η Θύρα 13, με ένα τεράστιο πανό που γράφει PANATHINAIKOS να το κοσμεί, ενώ υπάρχει και το ειδικό stand για τον οργανωτή της εξέδρας.

Δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο ΟΑΚΑ: