Αγωνιστική σε... χριστουγεννιάτικο φόντο στην Stoiximan Basket League

Φρίντρικσον - Γκάλινατ

Αγωνιστική σε... χριστουγεννιάτικο φόντο στην Stoiximan Basket League

Sportal newsroom 09:03 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 23.12.2023

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 11ης -και τελευταίας για τον πρώτο γύρο- αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League, η οποία θα είναι και η τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα.

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην Stoiximan Basket League, με το πρόγραμμα της ημέρας να ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις που έχουν τη δική τους σημασία για τη «μάχη» των πλέι οφ, αλλά και της παραμονής.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καρδίτσα, στο PAOK Sports Arena και μετά την πρόκρισή του στο Play In του BCL θέλει να προσθέσει ακόμα μια νίκη, απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου που θα παρουσιαστεί ενισχυμένη. Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Ρέι ΜακΚάλουμ θα δώοουν το παρών για την ομάδα της Θεσσαλίας, που θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη.

Προβλήματα για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, με τον ΠΑΟΚ να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, πέραν του Τζαμάνι ΜακΝις, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο πόδι.

Σημαντικό παιχνίδι και στο Μαρούσι, με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα παιχνίδι με «πρέπει» νίκης και για τις δύο ομάδες. Το Μαρούσι προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ, προ δύο εβδομάδων και θέλει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό, την ίδια ώρα που οι Ροδίτες έρχονται από σπουδαία νίκη απέναντι στον Προμηθέα.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παρουσιαστούν ενισχυμένοι με την προσθήκη του Ρόμπερτ Γούνταρντ, την ώρα που ο Κολοσσός θα έχει στο ρόστερ του τόσο τον Κώστα Παπαδάκη, όσο και τον Σίμι Σίτου.

Ο Άρης μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, στην Άγκυρα, επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του, για να αντιμετωπίσει το Λαύριο, στο κλειστό της Λαυρεωτικής. Οι «κίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους και να ανέβουν ακόμα περισσότερο στην κατάταξη της Basket League, την ώρα που το Λαύριο θέλει να ξεκολλήσει από τις 3 νίκες και να κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΠΑΟΚ - Καρδίτσα 17:15

Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου 18:00

Λαύριο - Άρης 20:15