Αγραβάνης: Από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ
i

© Intime

Αγραβάνης: Από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ

Πάρης Τσελεπίδης • 17:34 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν έχασε καθόλου χρόνου και αφού αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στο Περιστέρι, μετέβη στο ΟΑΚΑ ώστε να ξεκινήσει να «γράφει» το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού αφού οι «πράσινοι» τον ανακοίνωσαν και ο ίδιος δεν έχασε καθόλου χρόνο προκειμένου να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας και μετέβη άμεσα στο ΟΑΚΑ.

Ο 28χρονος διεθνής Έλληνας φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με τον Παναθηναϊκό, με την διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ να έχει το δικαίωμα για το option out στα επόμενα δύο καλοκαίρια. Του 2023 και του 2024.

Ο Αγραβάνης ανυπομονεί να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, κάτι που δήλωσε άλλωστε και ο ίδιος, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε είναι έτοιμος να πεθάνει για τον Παναθηναϊκό.

Το πρωί της Τρίτης (31/01) ο Έλληνας φόγουορντ βρέθηκε στο Περιστέρι, εκεί όπου αγωνιζόταν τους τελευταίους μήνες. Από τις αρχές του Νοέμβρη μετά τη λύση του συμβολαίου του με την ιταλική Νάπολι. Εκεί αποχαιρέτησε τους μέχρι εκείνο το σημείο συμπαίκτες του, μάζεψε τα πράγματά του δίνοντας ραντεβού για το ΟΑΚΑ ώστε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αγραβάνης: Ντεμπούτο με Κολοσσό

Ο Παναθηναικός έχει δύο αγώνες στην Ισπανία τη διαβολοβδομάδα, με την Ρεάλ αύριο στην Μαδρίτη και την Παρασκευή στη Βιτόρια με την Μπασκόνια. Το γεγονός αυτό θα κρατήσει τον Αγραβάνη μέχρι το Σάββατο (04/02) μακριά από τους νέους συμπαίκτες του.

Άλλωστε ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ έχει να περάσει από ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα προπονηθεί ατομικά και θα περιμένει την επιστροφή των συμπαικτών του από την Ισπανία προκειμένου να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει πως θα κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς και εν συνεχεία λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό H Hotels για την Basket League.