Air: Το τρέιλερ της ταινίας για τη συνεργασία του Τζόρνταν με τη NIKE

Μάικλ Τζόρνταν

i

© Intime

Air: Το τρέιλερ της ταινίας για τη συνεργασία του Τζόρνταν με τη NIKE

Sportal newsroom 17:42 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 10.02.2023

Στη μεγάλη οθόνη αναμένεται τους επόμενους μήνες η ταινία για το πως ξεκίνησε η συνεργασία του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν, με την εταιρεία NIKE.

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα brand στον πλανήτη είναι τα Air Jordan. Ξεκίνησε να τυπώνεται σε παπούτσια και όσο ο Μάικλ τζόρνταν γιγάντωνε τον μύθο του στα παρκέ του ΝΒΑ, τόσο το brand ου επεκτάθηκε σε ρούχα, μπάλες, μπρελόκ και ότι άλλο βάζει ο νους σας.

Η συνεργασία των δύο πλευρών όχι μόνο αποδείχθηκε για αμφότερες χρυσοφόρα, αλλά έπλασε την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων, αφού η φίρμα της Nike με τον κύριο Νούμερο 23 να ίπταται, μπήκε από τα τέλη της δεκαετίας του '80 σε κάθε σπίτι.

Ο γιος του Πίπεν θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην σύντροφο της μάνας του
NBA

13:47 - 10.02.2023

Ο γιος του Πίπεν θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην σύντροφο της μάνας του

Oι Λέικερς απέκτησαν τον Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος θα συναντήσει στο Λ.Α. τον γιο της... πρώην του. Τον Σκότι Πίπεν Τζούνιορ τέκνο του θρύλου των Σικάγο Μπουλς και της Λάρσα Πίπεν, η οποία πλέον «έβγαινε» μαζί του πριν γνωρίσει γιο του Τζόρνταν.

Την Πέμπτη 9/2, κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας που θα επιχειρήσει να μας βάλει στο παρασκήνιο αυτού του ντιλ. Ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον θα μας παρουσιάσουν την πρώτη ταινία της δικής τους εταιρείας παραγωγής, σε ένα σενάριο που αναμένεται να κάνει «θόρυβο».

Οι δύο παραγωγοί μάλιστα συμμετέχουν και στην ταινία, αφού ο Mατ Ντέιμον υποδύεται το στέλεχος της NIKE, Σόνι Βακάρο, και ο Μπεν Άφλεκ τον συνιδρυτή της εταιρείας, Φιλ Νάιτ. Μεγάλο ρόλο στο έργο θα παίξει η συμμετοχή των γονιών του Τζόρνταν στις διαπραγματεύσεις, αφού εστιάζει στο πως η εταιρεία και ο παίκτης πείστηκαν να συνεργαστούν, σε μια εποχή που το brand της NIKE δεν είχε εισβάλει ακόμα καλά - καλά στον χώρο του μπάσκετ. 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.