Κάνααν: «Δεν έχω απάντηση για το μέλλον μου – Αν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το κάνω» (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Κάνααν: «Δεν έχω απάντηση για το μέλλον μου – Αν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το κάνω» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:27 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:46 - 20.04.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για τη σειρά του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, αλλά και για το μέλλον του στον Πειραιά.

Ο Αϊζάια Κάνααν αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της περιφέρειας του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό όμως να μην έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Παρόλα αυτά, όπως τόνισε και ο ίδιος στην ΕΡΤ μετά το ματς με τον Προμηθέα, το εν λόγω θέμα δεν τον απασχολεί τώρα, καθώς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και την σειρά με την Μπαρτσελόνα!

Βέβαια, τόνισε ότι θα χαρεί πολύ εάν ο Ολυμπιακός του πει να μείνει, ενώ αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι του, στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο μειονέκτημα έδρας ενόψει τελικών της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αϊζάια Κάνααν:

«Έχουμε ένα μετγάλο τεστ και αυτό ήταν ένα καλό ματς. Ο Προμηθέας έχει καλούς γκαρντς και παίζουν με μεγάλη ένταση. Είναι καλή προετοιμασία για εμάς. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Θα είναι δυναμικό παιχνίδι. Θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές στρατηγικές. Έχουν καλούς παίκτες.

Πρέπει να παίξουμε σκληρά με αυτοπεποίθηση και να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σε τέτοιου τύπου παιχνίδια.

Είμαι έτοιμος και όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως ζω για τέτοιες στιγμές. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για την ομάδα μου. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

Έχει να κάνει με την ικανότητα που έχω. Δεν υπάρχουν σημεία στο παρκέ που δεν μπορώ να σκοράρω. Έχω αυτοποποίθηση και περιμένω να βάλω κάθε σουτ που παίρνω. Ξέρω πως δεν μπορώ να τα βάλω όλα, αλλά παίρνω το πλεονέκτημα από ό,τι μου δίνει το παιχνίδι.

Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να παίρνεις μεγάλες νίκες εκτός έδρας. Θα θέλαμε όλοι να ξεκινήσουμε από την έδρα μας, αλλά ο Παναθηναϊκός το άξιζε.

Τώρα δουλειά μου είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Να συνεχίσω να κάνω ό,τι φέρνει επιτυχία στην ομάδα μου. Δεν έχω απαντήσεις σήμερα για το μέλλον μου. Θέλω απλά να επικεντρωθώ στο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν. Ο ατζέντης μου ξέρει πότε πρέπει να μιλήσουμε για αυτό και θα είμαι έτοιμος. Εάν μου πει ο Ολυμπιακός να μείνω θα το λατρέψω».

Η... ξεκάθαρη δήλωση του Πετρούσεφ για ΝΒΑ και Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

15:41 - 20.04.2024

Η... ξεκάθαρη δήλωση του Πετρούσεφ για ΝΒΑ και Ολυμπιακό

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε σε σέρβικο μέσο για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, για την προοπτική να επιστρέψει στο μέλλον κάποια στιγμή εκεί, αλλά το ενδιαφέρον του εστιάζει πλέον «στον Ολυμπιακό και την σπουδαία ευκαιρία που έχω την Ελλάδα», όπως ο ίδιος ανέφερε.