Κάνααν: «Τελικό με Παναθηναϊκό; Έχω βαρεθεί να τους βλέπω!»

Αϊζάια Κάνααν

i

/©Intime

Κάνααν: «Τελικό με Παναθηναϊκό; Έχω βαρεθεί να τους βλέπω!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:45 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 29.05.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για το Final 4 και τόνισε πως δεν θα ήθελε να πετύχει τον Παναθηναϊκό στο τελικό, καθώς έχει... βαρεθεί να τους βλέπει!

Ο Αϊζάια Κάνααν, λίγες μόλις ημέρες πριν το Final 4, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τα όσα περιμένει να δει στο Βερολίνο.

Μεταξύ άλλων, ο Αϊζάια Κάνααν τόνισε ότι ελπίζει η ομάδα του Ολυμπιακού να παραμένει πλήρης, ενώ αναφέρθηκε στον ΜακΚίσικ, στα βραβεία της χρονιάς, αλλά και στο πόσο... δεν θα ήθελε να παίξει έναν ενδεχόμενο τελικό με τον Παναθηναίκό!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αϊζάια Κάνααν:

Για το ότι ο Ολυμπιακός θα είναι γεμάτος στο Final 4:

«Μην μας γρουσουζεύετε! Την προηγούμενη φορά που είπα πως έχουμε πλήρη ομάδα, έμεινε εκτός ο Παπανικολάου για μια εβδομάδα. Θα είναι καλό να έχουμε όλη την ομάδα μαζί στα τελευταία ευρωπαϊκά ματς της σεζόν. Επιτέλους θα είναι καλό. Πέραν αυτού, όλοι προσπαθούν να είναι συγκεντρωμένοι. Ο κόουτς θα έχει το πλάνο του, όμως θα έχουμε και τα παιχνίδια για το πρωτάθλημα πρώτα».

Για το αν σκέφτεται τον περσινό τελικό, μιας και αντιμετωπίζει ξανά τη Ρεάλ ο Ολυμπιακός:

«Φυσικά. Είμαστε άνθρωποι. Δεν γίνεται να μην το σκεφτείς. Όμως πάμε ένα παιχνίδι τη φορά. Ο κόουτς βγάζει το πλάνο και αποφασίζει ποιος και πότε θα παίξει. Εμείς καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά, ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Χρειάζονται όλοι για αυτό».

Για το γεγονός πως ο ΜακΚίσικ είναι σε πολύ καλή κατάσταση:

«Είναι πολύ σημαντικό, Χρειαζόμαστε τους πάντες. Το να τον βλέπεις να επιστρέφει είναι σημαντικό, τον εμπιστευόμαστε και όσο πιστεύει κι εκείνος στον εαυτό του, θα τα καταφέρει».

Για το στόχο του μετά το περσινό Final 4:

«Θέλω να τα πάμε καλύτερα. Ακόμα και να μην κάνω τόσο καλό παιχνίδι όσο στον περσινό τελικό, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου και θα είμαι κομμάτι της ομάδας. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Όλοι ξέρουν πως μισώ να είμαι στον πάγκο, οπότε θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσω την ομάδα. Αν κερδίσουμε, θα είμαι χαρούμενος».

Για το ενδεχόμενο να παίξει έναν τελικό Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν έχει σημασία. Έχω βαρεθεί να βλέπω τόσες φορές τον Παναθηναϊκό. Θα είναι δύο καλές ομάδες και όποιον βρούμε, αυτόν θα αντιμετωπίσουμε. Για εμένα δεν έχει σημασία. Αλλά βαρέθηκα να βλέπω  όμως τον Παναθηναϊκό. Και θα τον ξαναδούμε στους τελικούς. Αλλά βαρέθηκα να τους βλέπω».

Για την ποιότητα της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Έχουν άλλον πλέι μέικερ και παίκτες όπως ο Μούσα και ο Χεζόνια που παίζουν καλά όλη τη χρονιά. Δεν μπορείς να αγνοήσεις κανέναν. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πιστέψουμε πως μπορούμε».

Για τα βραβεία της Ευρωλίγκα:

«Δεν έχω κάτι να πω. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Είναι όλοι καλοί παίκτες και δεν χάνω καθόλου ύπνο εάν μείνω εκτός καλύτερης πεντάδας ή όχι».