Προανήγγειλε την παραμονή του ο Κάνααν (pic)

Αζάια Κάνααν

i

©Intime

Προανήγγειλε την παραμονή του ο Κάνααν (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 19:58 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 18.06.2023

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας και η σεζόν ολοκληρώθηκε με μια φιέστα στο ΣΕΦ που θα μείνει αξέχαστη στα μέλη της ομάδας, αλλά και σε όσους την παρακολούθησαν. Το μήνυμα του Κάνααν για το ερυθρόλευκο νταμπλ και το προαίσθημά του ότι ήταν μόνο η αρχή.

Ο Ολυμπιακός μετά το κύπελλο κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδας, ολοκληρώνοντας ιδανικά μια σεζόν στην οποία έφτασε μέχρι και τον τελικό της Euroleague

Οι Πειραιώτες γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό και πολλοί από τους παίκτες της ομάδας έμειναν έκπληκτοι από την ατμόσφαιρα. 

Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος απών των playoffs, Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν ο παίκτης που δεν είχε δηλωθεί από τους 7 ξένους του Ολυμπιακού, όμως έζησε τους αγώνες μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έδειξε ότι έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό. 

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο 1+1 έτους, με την ομάδα να έχει το δικαίωμα να το ενεργοποιήσει. Ο Κάνααν μετά τις εμφανίσεις του στο Final 4 απέδειξε ότι είναι ένας παίκτης με σημαντική προσφορά στο παιχνίδι των Πειραιωτών και όλα δείχνουν ότι μάλλον θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στο μεγάλο λιμάνι της χώρας. 

Αυτή είναι και η επιθυμία του ίδιου, κάτι που δεν έκρυψε άλλωστε, αφού συχνά μιλάει για το πόσο του αρέσει στον Ολυμπιακό. Σε ανάρτησή του στο Instagram ο σουτέρ από τις ΗΠΑ έβαλε μια φωτογραφία του από το ΣΕΦ, γράφοντας "Τι χρονιά. Ήταν μόνο η αρχή. Μπορώ να το νιώσω. Αγαπώ τη... συμμορία! Πάμε".

Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα βγει σωστό το προαίσθημα του Κάνααν, ο οποίος τελευταία είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες στον κόσμο του Ολυμπιακού. Για να το γράφει δημόσια, κάτι παραπάνω θα ξέρει!