Ελεύθερος ο Ποκουσέφσκι

Αλεξέι Ποκουσέφσκι

Ελεύθερος ο Ποκουσέφσκι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:02 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 23.02.2024

Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι αποτελεί παρελθόν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον Σέρβο να αποδεσμεύεται από την ομάδα.

Παρελθόν αποτελεί από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι, με τους «Κεραυνούς» να αφήνουν ελεύθερο τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού!

Ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, μετά από 4 χρόνια στην Οκλαχόμα Σίτι και τους Θάντερ, αλλά και μετά από ένα 6μηνο που δεν ήταν ενεργό μέλος του ροτέισιον.

Φέτος ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι έχει αγωνιστεί σε όλα και όλα 10 ματς στο σύνολο, έχοντας 1.2 πόντους, 1 ριμπάουντ και 25% στα σουτ εντός παιδιάς. Συνολικά στην καριέρα του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Θάντερ μέτρησε 150 ματς με 7.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 2 τελικές πάσες.

Η Οκλαχόμα είχε επιλέξει τον Αλεκσέι Ποκουσέφσκι στο νούμερο 17 του draft το 2020, με τον ίδιο να έχει λάβει ήδη 9.4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2023-24 έφτανε τα 5.1 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Θάντερ πάντως, πέραν από τον ελάχιστον χρόνο που του έδιναν στο παρκέ, είχαν δείξει πως δεν υπολογίζουν στον Αλεκσέι Ποκουσέφσκι και μέσω των κινήσεών τους, καθώς προσπάθησαν να τον δώσουν με ανταλλαγή, κάτι που εν τέλει δεν μπόρεσαν να κάνουν.

Η επίσημη ανακοίνωση των Θάντερ για την αποδέσμευση του Αλεκσέι Ποκουσέφσκι: