Αμφίβολος ο Ουόλτερς με το Λαύριο, το ίδιο και οι Μαντζούκας, Μποχωρίδης
i

Νέιτ Ουόλτερς / © Intime

Αμφίβολος ο Ουόλτερς με το Λαύριο, το ίδιο και οι Μαντζούκας, Μποχωρίδης

Sportal newsroom 18:54 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 20.01.2023

Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα κατά τη διάρκεια του ματς με τη Βίρτους και η παρουσία του στο ματς Κυριακάτικο (22/1) ματς πρωταθλήματος είναι αμφίβολη, όπως και αυτή των Λευτέρη Μαντζούκα και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κατάσταση «ανοικοδόμισης», αγωνιστικής και πνευματικής, μετά την ήττα στη Μπολόνια από τη Βίρτους. Η ομάδα πλέον προετοιμάζεται για το ματς πρωταθλήματος στο Λαύριο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (22/1) και από το οποίο πιθανότητα θα απουσιάσει ο Νέιτ Ουόλτερς. 

Για τον Αμερικανό γκαρντ δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία, αλλά το… σφίξιμο στην αριστερή γάμπα που ένιωσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρωπαϊκής ήττας, χρειάζεται φροντίδα. Το Σάββατο (21/1) το πρωί θα βγει και το ιατρικό ανακοινωθέν, αφού ο παίκτης έχει εξεταστεί και αναμένεται ενημέρωση για την κατάσταση του. 

Υπόθεση Ράντονιτς: Ο λόγος της παραμονής, η μη αξιοποίηση του ρόστερ και η αποζημίωση
EUROLEAGUE

13:54 - 20.01.2023

Υπόθεση Ράντονιτς: Ο λόγος της παραμονής, η μη αξιοποίηση του ρόστερ και η αποζημίωση

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μπολόνια από την Βίρτους, ειδικά στη διαχείριση του υλικού του στα κρίσιμα σημεία, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να συνεχίζει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας.

Στην ίδια λίστα, αυτή των αμφίβολων, βρίσκονται και οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Λευτέρης Μαντζούκας, οι οποίοι επίσης αντιμετωπίζουν μυικά προβλήματα και δεν είχαν αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τη Βίρτους. 

Ο Παναθηναϊκός βιώνει γενικά μία… πιεστική κατάσταση, καθώς υπάρχει προβληματισμός για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και «μουρμούρα» για τον προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς. 

Κάθε παιχνίδι πλέον είναι οριακό για τους «πράσινους» (γενικά) και ειδικά για τον Μαυροβούνιο τεχνικό.