Ανακοινώθηκε ο Πίτερ Τζοκ από τον Απόλλωνα Πατρών
i

Πίτερ Τζοκ / printscreen

Ανακοινώθηκε ο Πίτερ Τζοκ από τον Απόλλωνα Πατρών

Sportal newsroom 16:26 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 21.12.2022

Ο Σουδανός σουτέρ βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα στις 26 Δεκεμβρίου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Απόλλωνας είχε στοχεύσει τον Πίτερ Τζοκ εδώ και καιρό, όπως είχε ενημερώσει το SPORTAL. Τον προόριζε για αντικαταστάτη του Ράιαν Τέιλορ στο ρόστερ της ομάδας, είχε συμφωνήσει μαζί του εδώ και μέρες και την Τετάρτη (21/12) το πρωί ο σύλλογος της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτησή του. 

Ο 26χρονος Σουδανέζος σουτέρ, με ύψος 1,98 μέτρα και 41,4% στα τρίποντα πέρσι με τη Σολέ, βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και αν προσαρμοστεί άμεσα στις αγωνιστικές συνθήκες που ορίζει ο κόουτς Νίκος Βετούλας θα κάνει το ντεμπούτο στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου. 

Πίτερ Τζοκ: Από τα χαρακώματα του Σουδάν μέχρι την Πάτρα (pic, vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:15 - 20.12.2022

Πίτερ Τζοκ: Από τα χαρακώματα του Σουδάν μέχρι την Πάτρα (pic, vids)

Έχασε τον πατέρα του στον πόλεμο, εκτοπίστηκε στην Ουγκάντα, έφθασε μέχρι τις ΗΠΑ, έκανε αίσθηση στο Κολεγιακό πρωτάθλημα και τώρα έρχεται στην Πάτρα για να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα. Ο Πίτερ Τζοκ δεν είναι μία συνηθισμένη περίπτωση ανθρώπου…

Ο Τζοκ, απόφοιτος του Αϊόβα, με ευρωπαϊκή εμπειρία τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη Σολέ, όσο και στο ισπανικό με τη Μούρθια, αναμένεται να αναβαθμίσει ειδικά στην επίθεση τον Απόλλωνα. 

Με τρεις νίκες σε εννιά αναμετρήσεις στην Basket League o Πατρινοί στοχεύουν στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία και η νέα τους μεταγραφή πολλαπλασιάζει τις πιθανότητές τους.