Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κερδίσουμε»

Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς

Μιγιάτοβιτς: «Έμπειρη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κερδίσουμε»

Χρήστος Τσάλτας 15:35 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 19.03.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές και ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι, πλέκοντας το εγκώμιο της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague αρχίζει στην Πόλη για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές για την 30η αγωνιστική και στόχος είναι η νίκη που θα εδραιώσει την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Η Εφές έρχεται από ήττα κόντρα στην Βιλερμπάν και στόχος της τουρκικής ομάδας είναι η επιστροφή στις νίκες. Ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ενωμένοι για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα και να μείνει η δις κάτοχος της Euroleague «ζωντανή» στο κυνήγι της 10άδας.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές τόνισε: «Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική και έμπειρη. Ο Ολυμπιακός, με τον οποίο έχουμε αναμετρηθεί εδώ και καιρό, έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή και ένα εξαιρετικό σταφ που είναι μαζί εδώ και καιρό. Φέτος έχουν γίνει ξανά πολύ ανταγωνιστικοί με νέες προσθήκες.

Γι' αυτό πρέπει να είμαστε επιθετικοί για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ καλά συγκεντρωμένοι και ο κάθε παίκτης μας πρέπει να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Περιμένουμε επίσης το καταπληκτικό κοινό μας να μας στηρίξει όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Από την πλευρά του, ο Ρόντεριγκ Μπομπουά υπογράμμισε: «Ξεκινάμε τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα φιλοξενώντας τον Ολυμπιακό, μια πολύ σοβαρή και δυνατή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα παίζουν καλό μπάσκετ και έχουν φτάσει καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για έναν physical αγώνα».