«Κέντρικ Ναν η καλύτερη mid-season μεταγραφή της EuroLeague, στην δεύτερη θέση ο Μόουζες Ράιτ» (vid)

«Κέντρικ Ναν η καλύτερη mid-season μεταγραφή της EuroLeague, στην δεύτερη θέση ο Μόουζες Ράιτ» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:30 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 19.03.2024

Κέντρικ Ναν και Μόουζες Ράιτ αποτελούν, σύμφωνα με το BasketNews, τις κορυφαίες mid-season μεταγραφικές κινήσεις σε ολόκληρη την EuroLeague, με την τελική τους θέση μάλιστα να κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχώρησαν σε μεταγραφές μέσα στη σεζόν, με το μεγάλο ερώτημα να αποτελεί το ποια από αυτές είναι η κορυφαία. Το BasketNews πάντως, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι.

Στο τελευταίο Urbonus podcast, οι αναλυτές της γνωστής ιστοσελίδας κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τις κορυφαίες μεταγραφές που είχαμε μέσα στη σεζόν, με το τοπ 3 τους να έχει δύο ελληνικές κινήσεις.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος σταδιακά βρίσκει τα πατήματά του με την Μπαρτσελόνα και βγάζει τον εαυτό του και πάλι στο παρκέ. Η δεύτερη και πρώτη θέση όμως ανήκουν τις ελληνικές ομάδες.

Πρόκειται για τις μεταγραφές του Μόουζες Ράιτ και του Κέντρικ Ναν.

Κέντρικ Ναν ©Intime

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σκοράρει αρκετά και έχει μεγάλο ίμπακτ στο παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι Λιθουανοί συνάδελφοι, ενώ δείχνει πως ολοένα και βρίσκει τα πατήματά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, παρά τον μεγάλο αριθμό λαθών στα οποία υποκύπτει. .

Μόουζες Ράιτ

Από εκεί και πέρα όμως, ο Μόουζες Ράιτ είναι είναι μια μεταγραφή που από νωρίς έχει δικαιολογήσει τα χρήματά της και βάσει της σύγκρισης μισθού / επιρροής στο παιχνίδι, ο σέντερ του Ολυμπιακού είναι σε τρομερά θετικό πρόσημο.

Η συζήτηση είχε πολλά θετικά και αρνητικά επιχειρήματα για τους δύο, όμως, με δεδομένο πως ο Μόουζες Ράιτ έχει μόλις 6 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και είναι άγνωστο το πώς θα είναι στην συνέχεια, με 2-1 ψήφους, ο Κέντρικ Ναν πήρε τη πρώτη θέση και ο «Μωυσής» του Γιώργου Μπαρτζώκα την δεύτερη.

🔴Sportal Euroleague Show με Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης