Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ολυμπιακός: Η τεράστια αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του Φαλ με την υπογραφή του νέου συμβολαίου!

Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Ολυμπιακός: Η τεράστια αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του Φαλ με την υπογραφή του νέου συμβολαίου!

Ο Μουστάφα Φαλ έχει γίνει βασικό γρανάζι στην φαρέτρα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να επιβραβεύουν τον «Κροκόδειλο» με μια πολύ γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του!

Ο Μουστάφα Φαλ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, σε μια επέκταση που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά αρκετά εκατομμύρια, καθώς οι Ερυθρόλευκοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κρατήσουν στον Πειραιά.

Μάλιστα ο Μουστάφα Φαλ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, έχει συμφωνήσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, ενώ μόνο μερικές λεπτομέρειες απέμεναν, οι οποίες ξεπεράστηκαν το τελευταίο διάστημα και φτάσαμε στην ανακοίνωση.

Ας δούμε όμως συνολικά το ταξίδι του Μουστάφα Φαλ με τον Ολυμπιακό

Όταν ο Μουστάφα Φαλ ήρθε για πρώτη φορά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023. Τότε οι απολαβές του ήταν περίπου 500-600 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, νούμερο όμως που γρήγορα ανέβηκε αρκετά.

Το 2022, πριν ακόμα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εισηγήθηκε την ανανέωση του Μουστάφα Φαλ και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν του χάλασαν χατίρι, Με συνοπτικές διαδικασίες ο Μουστάφα Φαλ υπέγραψε μέχρι το 2025, ενώ το νέο του συμβόλαιο προέβλεπε και σοβαρή αύξηση στις αποδοχές του, με τον παίκτη να λαμβάνει πλέον περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως! Μάλιστα η ανανέωση είχε γίνει γνωστή τότε με ένα απίθανο βίντεο.

«Είμαι κροκόδειλος, αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα», προσπάθησε τότε να πει στα ελληνικά ο Μουσταφά Φαλ, καταλήγοντας πως: «Θα ξεκινήσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025»!

Άπταιστα ελληνικά μπορεί να μην έμαθε, όμως το 2024, πριν τελειώσει και αυτό το συμβόλαιό του, ο Μουστάφα Φαλ έβαλε την υπογραφή του σε ένα ακόμη, με τον Γάλλο να βλέπει τον λογαριασμό του να μεγαλώνει σημαντικά τα επόμενα χρόνια!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, μέχρι το 2027, όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιο του Μουστάφα Φαλ με τον Ολυμπιακό, ο Γάλλος θα γίνεται πλουσιότερος κατά 1.7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο!

Με απλά μαθηματικά τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο Ολυμπιακός έκανε αύξηση στον Μουστάφα Φαλ πάνω από 70%, δείχνοντας έτσι εμπράκτως το πόσο πολύ πιστεύει και πόσο πολύ εκτιμά τον Γάλλο σέντερ.

Έτσι, ο Μουστάφα Φαλ θα γίνει συνολικά πλουσιότερος κατά περίπου 5 εκατομμύρια τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ αυτομάτως αυτό το συμβόλαιο γίνεται και το μεγαλύτερο του Ολυμπιακού, ξεπερνώντας τα 1.4 εκατ. που λαμβάνει ετησίως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.