Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Φαλ μέχρι το 2027 με επικό βίντεο από «Απαράδεκτους»: «Άνοιξε έφερα τον Γάλλο»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Φαλ μέχρι το 2027 με επικό βίντεο από «Απαράδεκτους»: «Άνοιξε έφερα τον Γάλλο»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:25 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 15.03.2024

Ολυμπιακός και Μουστάφα Φαλ συνεχίζουν μαζί ως το 2027, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει την εξέλιξη αυτή με βίντεο σε παραλλαγή «Απαράδεκτων».

Είναι πλέον επίσημο. Ολυμπιακός και Μουστάφα Φαλ θα συνεχίσουν μαζί για ακόμα δύο χρόνια, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να φτάνουν σε deal έως το 2027. Μια συμφωνία που είχε δρομολογηθεί και πλέον επικυρώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο.

Ο Γάλλος σέντερ αποτέλεσε προτεραιότητα για τους Πειραιώτες, ώστε να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας και τα επόμενα χρόνια, με τον κορμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα να μένει αναλλοίωτος. Ο έμπειρος σέντερ άλλωστε είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει τη διαφορά από το 2021 έως και σήμερα, δίνοντας πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ επικύρωσε την συμφωνία με ένα επικό βίντεο, εμπνευσμένο από τους «Απαράδεκτους», Σε αυτό μάλιστα πρωταγωνιστές ήταν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με την ατάκα «Άνοιξε έφερα τον Γάλλο» να εμφανίζεται για ακόμα μια φορά, λίγο πριν περάσει την πόρτα ο θηριώδης σέντερ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μουστάφα Φαλ έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Γάλλος σέντερ θα φορά τα ερυθρόλευκα για ακόμη τρεις σεζόν.