Προανήγγειλε την ανανέωση συνεργασίας με Φαλ ο Ολυμπιακός με το.... ροχαλητό του κροκόδειλου

Προανήγγειλε την ανανέωση συνεργασίας με Φαλ ο Ολυμπιακός με το.... ροχαλητό του κροκόδειλου

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:58 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 15.03.2024

Ο Μουσταφά Φαλ ετοιμάζεται να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να προαναγγέλλει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με έναν διαφορετικό τρόπο.

Μουστάφα Φαλ και Ολυμπιακός αναμένεται να πορευτούν μαζί τα επόμενα χρόνια. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ φρόντισε να προετοιμάζει το έδαφος για την εξέλιξη αυτή με έναν ιδιαίτερο τρόπο, όπως συνηθίζει να κάνει σε ανάλογες περιστάσεις.

Στο μήνυμά της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά «Πολλοί φίλαθλοί μας διαμαρτυρήθηκαν πως δεν έκλεισαν μάτι χθες το βράδυ. Λέτε να έφταιγε το... ροχαλητό του κροκόδειλου;», με την αναφορά στον κροκόδειλο, όπως είναι το παρατσούκλι του διεθνή σέντερ να είναι σαφέστατη αναφορά στην εξέλιξη που βρίσκεται προ των πυλών και όπως φαίνεται απομένει η τυπική επικύρωση, που είναι η επίσημη ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Ο Φαλ από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2021, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος στο ροτέισιον της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τον Γάλλο σέντερ ως σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν οι Πειραιώτες έχουν πανηγυρίσει τρία Κύπελλα, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Σούπερ Καπ, όντας κομβικός στις επιτυχίες της ομάδας του.

Μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2024, απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, ο Φαλ έδωσε τον τόνο και αναδείχθηκε MVP του μεγάλου αγώνα, συνδυάζοντας την επιτυχία του σε ομαδικό επίπεδο με την κατάκτηση ατομικού τίτλου με την ερυθρόλευκη φανέλα.