Ο Ουόκαπ έκανε «ντου» στην κάμερα του Sportal και φίλησε Live την Εστρέλα! (vid)

Sportal newsroom 12:07 - 15.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων και με το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης έπεσε στην αγκαλιά της συντρόφου του, Εστρέλας Νούρι.

Το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR ήταν από τα πιο σημαντικά της φετινής σεζόν. Διότι στο ΣΕΦ το διακύβευμα ήταν μεγάλο όσον αφορά μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Κάτι που γνώριζαν και οι δύο πλευρές.

Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που έφτασαν στη νίκη με 71-65, σε ένα παιχνίδι που ο Τομας Ουόκαπ άφησε στην άκρη τον πόνο στον αστράγαλο, έσφιξε τα δόντια και ενίσχυσε τον Ολυμπιακό, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το πόσο δεμένος είναι με την ομάδα, λαλά και το επίπεδο ετοιμότητας, παρά τον όποιο πόνο νιώθει.

Η Εστρέλα Νούρι βρέθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι στο Φάληρο, για να παρακολουθήσει τους «ερυθρολεύκους», αλλά και τον σύντροφό της, εξηγώντας παράλληλα τι ήταν αυτό που έδωσε δύναμη στον έμπειρο γκαρντ του Ολυμπιακού να αφήσει πίσω τον πόνο.

«Η αγάπη που έχει για τον κόσμο της Ελλάδας τον κάνει να συνεχίζει. Πραγματικά το κάνει για τους φιλάθλους. Η αγάπη που του δείχνετε τον κάνει να συνεχίζει», είπε η Εστρέλα Νούρι, λίγο πριν δεχτεί την αγάπη του συντρόφου της, ο οποίος... εισέβαλε την ώρα της live συνέντευξης για να της δώσει ένα τρυφερό φιλί.