«Τρελάθηκε» με Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ (pic)

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ/©Intime

«Τρελάθηκε» με Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε μία επική ανάρτηση με τους «σκακιστές» του Ολυμπιακού μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και τη σπουδαία πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στους «8» του Conference League.

Με σχόλια όπως «ωραία μέρα να είσαι Ολυμπιακός» έχουν... πλημμυρίσει τα social media μετά τη χθεσινή βραδιά που έζησαν ο φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων»!

Πρώτα χρονικά ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 71-65 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague και μπήκε σε τροχιά τετράδας, στην οποία θα βρίσκεται σίγουρα αν κάνει το 5/5 μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση (1-6) και πανηγύρισαν μία επική πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Μετά την ιδανική βραδιά για τον Ολυμπιακό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ο Σακίλ ΜακΚίσικ που έβαλε κι αυτός το... λιθαράκι του στη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στους «πράσινους» έκανε μία επική ανάρτηση στο instagram. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ ανέβασε μία φωτογραφία με τους «σκακιστές» Γιώργο Μπαρτζώκα και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η ανάρτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ:

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα του Sportal και είπε: «Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Η αυτοπεποίθηση είναι πάντα εδώ. Δεν είναι πολύ ξένοι που μπορούν να έχουν τέτοια υποστήριξη από το κοινό. Χαίρομαι που το έζησε και ο Μόουζες Ράιτ. Θα δούμε από το βίντεο τι πήγε λάθος σε αυτό το παιχνίδι. Για εμάς δεν είναι μόνο μία νίκη, αλλά πολλά περισσότερα. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος. Τι περιμένετε να πω: ότι πηγαίνω για μπάντζι τζάμπινγκ. Παίκτες τραυματίζονται κάθε μέρα. Αν έβαζα τη σύζυγό μου να απαντήσει, η απάντηση θα ήταν διαφορετική».

Ο «προφήτης» Μωυσής, ο «αλήτης» Παπανικολάου, ο δυναμίτης Ολυμπιακός και το μεταμεσονύκτιο... κερασάκι με τον Φαλ

Ο «προφήτης» Μωυσής, ο «αλήτης» Παπανικολάου, ο δυναμίτης Ολυμπιακός και το μεταμεσονύκτιο... κερασάκι με τον Φαλ

Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με την τεράστια νίκη του επί του Παναθηναϊκού, η οποία ήρθε βασισμένη σε συγκεκριμένους άξονες. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Όσο για το ενδεχόμενο πρόκρισης στο Final 4 ανέφερε: «Το σκέφτομαι κάθε βράδυ, κάθε ημέρα. Να είμαστε εκεί και να έχουμε μία ακόμη ευκαιρία. Ίσως θα έπρεπε να ανταμειφθούμε που έχουμε περάσει αυτό το δύσκολο μονοπάτι. Θα πάω σπίτι του Σπανούλη και θα το γιορτάσουμε!».