Ο Ολυμπιακός «δένει» στο Λιμάνι τον Φαλ!

Μουστάφα Φαλ

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός «δένει» στο Λιμάνι τον Φαλ!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:44 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:53 - 15.03.2024

Ο Μουσταφά Φαλ και ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τον... νέο γάμο τους, καθώς η ανανέωση του Γάλλου με τους Ερυθρόλευκους είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωσή της.

Ο Μουστάφα Φαλ είναι έτοιμος να βγάλει... άγκυρα στο Λιμάνι του Πειραιά για ακόμα τρία χρόνια, με τον Γάλλο και τον Ολυμπιακό να είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία μέχρι το 2027!

Ο Γάλλος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του το τελευταίο διάστημα, καθώς αρκετές ομάδες από την Ευρώπη τον γλυκοκοιτάζουν, όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε σκοπό να της αφήσει να «χαρούν» και με συνοπτικές διαδικασίες ετοιμάζεται να «δέσει» τον «Κροκόδειλο» στον Πειραιά.

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις, με μόνο μερικές λεπτομέρειες να απομένουν για την ανακοίνωση του Γάλλου από τον Ολυμπιακό, με το νέο συμβόλαιο του παίκτη να συμπεριλαμβάνει ενισχυμένες απολαβές και μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς θα έχει ισχύ έως και το 2027.

19:50 - 18.02.2024

Ο Φαλ καρφώνει δυνατά στο καλάθι του Παναθηναϊκού

Ο Μουστάφα Φαλ κυριαρχεί κάτω από τις μπασκέτες στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Final 8 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Το μοναδικό που απομένει για το οριστικό «deal» είναι η συμφωνία για το buy out, το οποίο θα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις 500.000 που προέβλεπε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Ολυμπιακό ο Μουστάφα Φαλ.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Ολυμπιακός θωρακίζει τρομακτικά τις θέσεις των ψηλών, καθώς μέχρι το 2027 θα έχει τον Φαλ και τον Πίτερς, μέχρι το 2026 τον Πετρούσεφ και μέχρι το 2025 τους Μιλουτίνοφ και Ράιτ, με τον τελευταίο να έχει team option το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Sportal Euroleague Show: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!
SPORTAL ORIGINALS

21:42 - 14.03.2024

Sportal Euroleague Show: Ασύλληπτος Ράιτ στη ντερμπάρα του ΣΕΦ & «πόλεμος» για την 4άδα!

Ο Ολυμπιακός, με τεράστιο πρωταγωνιστή τον Μόουζες Ράιτ, επικράτησε με σκορ 71-65 του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με όλο το ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις από το ΣΕΦ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές. Όλη η δράση της Πέμπτης και τα επίσημα highlights των αγώνων. Παρουσιάζουν οι Χριστίνα Βραχάλη και Κώστας Σωτηρίου.