Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους τραυματίες: Ο Ουόκαπ έπαιξε με αστράγαλο σαν... μπαλάκι του μπέιζμπολ! (pic)

Τόμας Ουόκαπ

i

©Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Γι' αυτό ο Μπαρτζώκας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους τραυματίες: Ο Ουόκαπ έπαιξε με αστράγαλο σαν... μπαλάκι του μπέιζμπολ! (pic)

Ο Τόμας Ουόκαπ έπαιξε 25 λεπτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, παρότι η εικόνα του αστραγάλου του ήταν τρομακτική, όπως φάνηκε και στο insta story της Εστρέλα Νούρι.

Ο Τόμας Ουόκαπ κανονικά σε καμία περίπτωση να παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο αστράγαλος του ηγέτη του Ολυμπιακού ακόμη δεν έχει ξεπρηστεί, με τον ίδιο όμως, όχι απλά να παίζει στο ντέρμπι, αλλά να ξεχωρίζει.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει ένα πόδι που είναι πρησμένο σαν μια μπάλα του τένις. Παρόλα αυτά, έπαιξε και μάλιστα για 26:28, έχοντας 4 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα και 13 στην αξιολόγηση. Δεν το λες και... άσχημα για έναν παίκτη που δεν είχε κάνει σχεδόν καμία προπόνηση εδώ και 11 μέρες! Για να καταλάβετε πόσο σπουδαίο είναι αυτό που έκανε ο Τόμας Ουόκαπ, σε ένα διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, ένας κανονικός παίκτης χρειάζεται περίπου 20-25 μέρες για να επανέλθει. Ο «Ουοκαπόπουλος» όμως επέστρεψε σε μόλις 10!

Η παρουσία του και μόνο στο παρκέ έκανε τους παίκτες να παίξουν με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και ένταση, με τον Ολυμπιακό να φτάνει έτσι σε μια τεράστια νίκη, η οποία του δίνει φτερά ενόψει της συνέχειας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ειδική αναφορά στους τραυματίες του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της ομιλίας του στα αποδυτήρια, ενώ η Εστρέλα Νούρι, η σύντροφός του, μιλώντας στο Sportal, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Ο Τόμας ήταν σίγουρος πως θα παίξει. Αγαπάει τόσο πολύ τους οπαδούς και την ομάδα που ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό».

Τα «αποκαλυπτήρια» του αστραγάλου του Τόμας Ουόκαπ όμως μετά το τέλος του αγώνα, όταν και βρέθηκε στο παρκέ με παντόφλες, έφεραν ένα σοκ. Το πόδι του ηγέτη του Ολυμπιακού ήταν τρομακτικά πρησμένο, σε βαθμό που κάποιος άλλος παίκτης δεν θα σκεφτόταν με τίποτα να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Εκείνος βέβαια δεν είναι σαν τους άλλους. Είναι κάτι ξεχωριστό και το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Παρόλα αυτά, όπως είπαμε, η εικόνα του αστραγάλου ήταν σοκαριστική και στο insta story της Εστρέλα Νούρι φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο «τούμπανο» είναι το πόδι του Τόμας Ουόκαπ.

Ο αστράγαλος του Τόμας Ουόκαπ:

Ο Ουόκαπ έκανε «ντου» στην κάμερα του Sportal και φίλησε Live την Εστρέλα! (vid)
EUROLEAGUE

12:07 - 15.03.2024

Ο Ουόκαπ έκανε «ντου» στην κάμερα του Sportal και φίλησε Live την Εστρέλα! (vid)

Ο Τόμας Ουόκαπ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων και με το πέρας της νικηφόρας αναμέτρησης έπεσε στην αγκαλιά της συντρόφου του, Εστρέλας Νούρι.