Η ομιλία του Μπαρτζώκα στους παίκτες: «Είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες, αυτή είναι νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας» (vid)

Η ομιλία του Μπαρτζώκα

Η ομιλία του Μπαρτζώκα στους παίκτες: «Είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες, αυτή είναι νοοτροπία πρωταθλήτριας ομάδας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:37 - 15.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:54 - 15.03.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην ομιλία του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστιας σημασίας νίκη επί του Παναθηναϊκού AKTOR, στο μεγάλο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής της Euroleague (71-65), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποθεώνει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στους παίκτες του και τόνισε το πόσο σημαντική ήταν η νίκη, αποθέωσε τους τραυματίες που έπαιξαν παρά τους πόντους και εκθείασε την νοοτροπία που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι.

«Σπουδαία προσπάθεια, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο. Για μία ακόμη φορά είμαι ευγνώμων για τους τραυματίες παίκτες οι οποίοι έκαναν τα πάντα, αποθεραπεία τελευταία στιγμή ώστε να τους πουν οι γιατροί να παίξουν. Αυτή είναι πραγματικά η νοοτροπία μίας πρωταθλήτριας ομάδας. Όλοι είχατε σπουδαία απόδοση αλλά αυτό είναι ένα απλό παιχνίδι της Euroleague. Καταλάβατε; Είναι πάντα κάτι παραπάνω αλλά είναι ένα παιχνίδι της Euroleague. Ας συγκεντρωθούμε για το επόμενο», ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το βίντεο με την ομιλία του Γιώργου Μπαρτζώκα: