Άναψαν τα αίματα στη Βοστώνη: Τσαμπουκάς Γιάννη - Μπράουν, την «έπεσε» στον Θανάση ο Σμαρτ (vid)
i

Θανάσης Αντετοκούνμπο και Σμαρτ/ printscreen

Άναψαν τα αίματα στη Βοστώνη: Τσαμπουκάς Γιάννη - Μπράουν, την «έπεσε» στον Θανάση ο Σμαρτ (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:03 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 26.12.2022

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο πήγαν να πιαστούν στα χέρια με τους Μπράουν και Σμαρτ λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στους Σέλτικς και τους Μπακς.

H αναμέτρηση ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Μιλγουόκι Μπακς έληξε με ένταση. 3:41 πριν το φινάλε ο Τζέιλεν Μπράουν κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχαν μία σύγκρουση στο TD Garden. Ο σταρ των Κελτών και ο Έλληνας σούπερ σταρ τα είπαν σε έντονο ύφος όταν ο «Greek Freak» τσαντίστηκε με ένα σκριν του αντιπάλου του. 

Η ένταση συνεχίστηκε με τον Μάρκους Σμαρτ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που μπήκαν στο «παιχνίδι» η κατάσταση ξέφυγε για λίγο. Ο Σμαρτ φώναζε στον Θανάση «τα λέμε έξω»! Οι διαιτητές διέκοψαν το ματς και μοίρασαν τεχνικές ποινές και δεν υπήρξε συνέχεια στον... τσαμπουκά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπράουν είπε: «Νόμιζα ότι έπαιζα αρκετά physical άμυνα, τίποτα βρώμικο. Ήταν μια καθαρή φάση. Ίσως ο Γιάννης να ήταν απογοητευμένος. Σηκώθηκε και μου έριξε αγκωνιά, για κάποιον λόγο. Υπάρχει διαφορά στο να προσπαθείς να είσαι σκληρός τύπος και στο να ξέρεις ότι ο αντίπαλός σου δεν κάνει πίσω. Δεν φοβάμαι καμία πρόκληση και κανένα matchup! Εκείνη τη στιγμή του το έδωσα να καταλάβει». Για την ιστορία τα «ελάφια» έκαναν την τρίτη σερί ήττας τους, αφού ηττήθηκαν από τους Σέλτικς με 139-118.