Ανησυχία και αβεβαιότητα για το μέλλον της ΑΕΚ, ο Αγγελόπουλος αποφασίζει για την επόμενη ημέρα
i

©InTime

Ανησυχία και αβεβαιότητα για το μέλλον της ΑΕΚ, ο Αγγελόπουλος αποφασίζει για την επόμενη ημέρα

Sportal newsroom 14:07 - 18.04.2023

Η εξοντωτική ποινή δημιουργεί μεγάλη αβεβαιότητα σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, γι’ αυτό και ο Μάκης Αγγελόπουλος καλείται να δώσει τη λύση.

Η εξοντωτική τιμωρία της ΑΕΚ από τον αθλητικό δικαστή του BCL για τα επεισόδια που συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στα Άνω Λιόσια, αποτελεί «βόμβα» στα θεμέλια του «δικεφάλου».

Η FIBA κατακεραυνώνει την ΑΕΚ με πολύ βαριά ποινή: Κεκλεισμένων των θυρών για όλη την επόμενη σεζόν
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

12:45 - 18.04.2023

Η FIBA κατακεραυνώνει την ΑΕΚ με πολύ βαριά ποινή: Κεκλεισμένων των θυρών για όλη την επόμενη σεζόν

Τα επεισόδια στο δεύτερο ματς των προημιτελικών του BCL με τη Xάποελ Ιερουσαλήμ και οι προεκτάσεις τους, οδήγησαν την FIBA στη απόφασή της η ΑΕΚ να παίξει χωρίς φιλάθλους στα ματς ολόκληρης της επόμενης σεζόν, ενώ θα πληρώσει και 50.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος από την πρώτη στιγμή είναι σε συσκέψεις με τους συνεργάτες του, αλλά δεν θέλει ακόμη να φανερώσει τις προθέσεις του. Μέχρι την Πέμπτη (20/4) που επιστρέφει η αποστολή από τα Ιεροσόλυμα, θα παραμείνουν όλοι προσηλωμένοι στον στόχο που είναι η νίκη και η πρόκριση στα Final-4.

Όμως, το ξεκάθαρο μήνυμα στην ανακοίνωση της ΚΑΕ από τη Μεγάλη Πέμπτη για την ποινή και τις προθέσεις του ιδιοκτήτη, είναι κάτι που βλέπουν εύλογα με ανησυχία.

«Μετά τη δημοσιοποίηση της όποιας ετυμηγορίας του αθλητικού δικαστή, η ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θ’ αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα» ανέφερε η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης αυτό που πέρασε απαρατήρητο ήταν η... είδηση για τον επενδυτή που θα μπει στον σύλλογο και θα επενδύσει στους χώρους γύρω από το κλειστό.

«Η καταστροφική τους μανία άφησε συντρίμμια σε μία εγκατάσταση, που «μάτωσε» οικονομικά ο ιδιοκτήτης της για να την «μεταλλάξει» σε Κλειστό Μπάσκετ διεθνών προδιαγραφών, για να την κάνει (σε συνεργασία με την ΕΟΚ ) ΕΔΡΑ της Εθνικής Ομάδας, για να την καταστήσει από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του F4 του BCL 2022-2023, εξ ου και η επιτροπή του BCL χθες στο Γήπεδο για ολοήμερη επιθεώρηση/αυτοψία, για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για αξιοποίηση εξωτερικών χώρων, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν ορατά το επόμενο διάστημα.

Η ζημία από τις καταστροφές; Ανυπολόγιστη!

Διέλυσαν αυτοί οι χούλιγκανς όσα με προσωπικές θυσίες, μεράκι και αγάπη για την ΑΕΚ, προσπαθούμε να κτίσουμε εδώ και καιρό, με ίδια έσοδα, σε εγκαταστάσεις, τις οποίες θαυμάζουν εδώ και 2 χρόνια φίλοι και αντίπαλοι» ανέφερε η ανακοίνωση.

Όλα αυτά όπως γίνεται αντιληπτό δημιουργούν ένα έντονοο κλίμα αβεβαιότητας για την επόμενην ημέρα στην ΑΕΚ σε ότι αφορά τους στόχους, την ευρωπαϊκή πορεία (είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στο BCL χωρίς κόσμο) και την περαιτέρω επένδυση του Μάκη Αγγελόπουλου.

Η ποινή είναι εξοντωτική και δεν αφήνει περιθώρια για την όποια μείωση της εφόσον προσφύγει η ΚΑΕ ΑΕΚ στο CAS.

Όλα παραμένουν ρευστά, όμως είναι βέβαιο πως μετά την ανακοίνωση της ποινής, μια άλλη μέρα ξεκινάει για την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και το μέλλον της.

Η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου Μάκη Αγγελόπουλου θα δώσει τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας...