Ανοίγουν μαγαζί στο Μιλγουόκι οι Antetokoumpros

Αδέλφια Αντετοκούνμπο

i

©printscreen

Ανοίγουν μαγαζί στο Μιλγουόκι οι Antetokoumpros

Νίκος Καλαμπάκας 18:16 - 05.10.2023

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των αδερφών Αντετοκούνμπο επεκτείνεται αφού ανοίγουν μαγαζί απέναντι από το γήπεδο των Μπακς.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του ανοίγουν ένα κατάστημα, με ρούχα, καπέλα και άλλα είδη με επωνυμία το οικογενειακό τους όνομα, σε ένα νέο ξενοδοχείο στο κέντρο του Μιλγουόκι.

Το Antetokounbros Shop έχει ήδη γίνει στον πρώτο όροφο του νέου Trade Hotel, 420-434 W. Juneau Ave. Θα είναι ακριβώς απέναντι από το Fiserv Forum, όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ το 2021.

Τα σχέδια του καταστήματος αναφέρονται σε αίτηση οικοδομικής άδειας που κατατέθηκε στο Τμήμα Υπηρεσιών Γειτονιάς της πόλης.

Η αίτηση οικοδομικής άδειας αναφέρει τη διεύθυνση του καταστήματος ως 423 W. Juneau Ave.

Αλλά αυτό ήταν ένα τυπογραφικό λάθος, καθώς η αίτηση άδειας ονομάζει την ομάδα επενδυτών που εδρεύει στο Μάντισον, η οποία κατέχει το The Trade ως επαφή για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Το κατάστημα επρόκειτο να ανοίξει στα τέλη Αυγούστου, δήλωσε ο Άντι Άινμαν, επικεφαλής ανάπτυξης στην NCG Hospitality, που λειτουργεί το The Trade.

Ο Γιάννης καρφώνει και ο Λίλαρντ σουτάρει - Το video από την πρώτη μέρα του training camp των Μιλγουόκι Μπακς
NBA

10:53 - 04.10.2023

Ο Γιάννης καρφώνει και ο Λίλαρντ σουτάρει - Το video από την πρώτη μέρα του training camp των Μιλγουόκι Μπακς

Απομένουν σχεδόν 20 μέρες για το πρώτο τζάμπολ του ΝΒΑ και όλες οι ομάδες ξεκινούν τις προπονήσεις τους. Τα βλέμματα όμως, εστιάζουν στο Μιλγουόκι και στην συνύπαρξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Οι Μπακς παρουσίασαν την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε την Day 1 των προπονήσεων και οι εικόνες είναι... δελεαστικές.

Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο – Γιάννης, Θανάσης, Κώστας, Άλεξ και Φράνσις – άνοιξαν πέρυσι το πρώτο τους Antetokounbros Shop στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το ερχόμενο Σάββατο θα βρεθούν στα εγκαίνια του μαγαζιού να υπογράψουν αυτόγραφα ενώ θα μοιράσουν και τα νέα παπούτσια του Greek Freak.