Αγωνία στους Μπακς με τον Γιάννη πριν το Σικάγο
i

Γιάννης Αντετοκούνμπο / © Photo by Stacy Revere/Getty Images/Ideal Images

Αγωνία στους Μπακς με τον Γιάννη πριν το Σικάγο

Sportal newsroom 06:11 - 15.02.2023 / Ανανεώθηκε: 06:25 - 15.02.2023

Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της νίκης των Μπακς επί των Σέλτικς ήταν επόμενο να τρομάξει άπαντες στο Μιλγουόκι βλέποντάς τον να πιάνει το δεξί του γόνατο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς με 131-125 στην παράταση ακόμη και αν χρειάστηκε να παίξει λαβωμένος στο έξτρα πεντάλεπτο. Κι αυτό γιατί κουβαλούσε το τραυματισμό του στο δεξί του γόνατο από το τέλος της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης ωστόσο φρόντισε να σφίξει τα δόντια και να μην το βάλει κάτω. Να μην αφήσει δηλαδή τον πόνο να τον οδηγήσει στον πάγκο και να συμβάλει με τη σειρά του στη νίκη των Μπακς. Όπως και έγινε βάζοντας για μία ακόμη φορά τη σφραγίδα του στην επικράτηση του Μιλγουόκι στο ντέρμπι της Ανατολής.

Ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο ήρθε μετά από μία διείσδυσή του και ακολούθως έμεινε στο παρκέ κρατώνατς το δεξί του γόνατο με την καταρχήν κραυγή του να τρόμαξε άπαντες. Όλα αυτά 1'51'' για το τέλος της τέταρτης περιόδου. Τελικά σηκώθηκε και έμεινε μέχρι τέλους και της κανονικής διάρκειας αλλά και της παράτασης βάζοντας μάλιστα και το τελευταίο καλάθι.

Κι όσο για το πως έγινε ο τραυματισμός του Αντετοκούνμπο στο Fiserv Forum; Ο Greek Freak είδε τον Μάικ Μασκάλα μπροστά του και προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να αισθανθεί ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο.

Πλέον το μεγάλο ερώτημα που τίθεται για τον Αντετοκούνμπο στην επόμενη μέρα της νίκης επί των Σέλτικς είναι αν θα παίξει στο Σικάγο κόντρα στους Μπουλς. Η αγωνία είναι δικαιολογημένα αλλά η αλήθεια είναι πως μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/2) υπάρχει ακόμη χρόνος.

Tags: