Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος για τον τίτλο, αλλά στα play offs έχουμε πολλά τέρατα να αντιμετωπίσουμε»
i

printscreen

Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος για τον τίτλο, αλλά στα play offs έχουμε πολλά τέρατα να αντιμετωπίσουμε»

Γιώργος Γαβριλάκης 07:24 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 07:30 - 05.04.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τον μεγάλο του στόχο και την κάψα που έχει για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος, αλλά θύμισε πως στην Ανατολή «οι Σέλτικς, οι Σίξερς, οι Καβς και οι Νικς είναι... τέρατα και θα πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι».

Λίγο πριν αρχίσει η πραγματική δράση του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρεί πως «είμαστε πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε. Δεν πρέπει να σταματήσουμε να βελτιωνόμαστε και αγωνιστικά και πνευματικά»

Αλλωστε ο… αγώνας τώρα αρχίζει και το Μιλγουόκι σκοπεύει να διεκδικήσει το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του και το δεύτερο παρέα με τον Greek Freak. Σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρξουν πολλές μονομαχίες. «Η Βοστώνη είναι ένα τέρας», είπε αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον, εννοώντας πως είναι σπουδαία ομάδα και δεν διστάζει να… δαγκώσει αν χρειαστεί. «Η Φιλαδέλφεια επίσης είναι ένα… τέρας, το Κλίβελαντ το ίδιο, όπως και η Νέα Υόρκη», πρόσθεσε αναφερόμενος στην ανατολική περιφέρεια. 

Θα πρέπει λοιπόν, «να συνεχίσουμε το έργο μας, να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν, από την περσινή μας αποτυχία στα play offs και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί». 

Ο Αντετοκούνμπο με τρομερό σπριντ πρόλαβε τον Κέντρικ Ναν και τον τιμώρησε για την αυθάδεια του (vid)
NBA

06:59 - 05.04.2023

Ο Αντετοκούνμπο με τρομερό σπριντ πρόλαβε τον Κέντρικ Ναν και τον τιμώρησε για την αυθάδεια του (vid)

Ένα εντυπωσιακό μπλοκ, μετά από ένα τρομερή κούρσα από τα χέρια, τα πόδια και το... πίσμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα από τα αμυντικά κατορθώματά του στο νικηφόρο για τους Μπακς ματς με τους Ουίζαρντς στην Ουάσινγκτον.

Προς το παρόν πάντως, είναι ικανοποιημένος από την πορεία, ειδικά μετά από μία αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον που είδε τους συμπαίκτες του να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση. Όλοι! 

Την ώρα που αυτός έκανε triple double o Τζρου Χόλιντεϊ το... άγγιζε, ο Μπόμπι Πόρτις πήρε 20 ριμπάουντ, ο Μπρουκ Λόπεζ ήταν καταπληκτικός και ο Γιάννης πρόσθεσε και την παρουσία του Τζέι Κρόουντερ, ο οποίος «έπαιξε βασικός και θύμησε σε όλους πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Η παρουσία του πλέον είναι έντονη στην ομάδα και το είδατε ξεκάθαρα αυτό σήμερα. Είναι από αυτούς που κάνουν τη διαφορά» και το Μιλγουόκι τον χρειάζεται γιατί έχει μεγάλα όνειρα. «Είμαι πεινασμένος για ένα ακόμα πρωτάθλημα», είπε ο Αντετοκούνμπο. Για την ακρίβεια «θέλω να το βιώσω ξανά και θα πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας, αλλά έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε». 

Tags: