Αποδοκιμασίες στο Μιλγουόκι από τους φιλάθλους: «Έχουν δίκιο και 'γω θα μας γιούχαρα», είπε ο Γιάννης (vid)
i

printscreen

Αποδοκιμασίες στο Μιλγουόκι από τους φιλάθλους: «Έχουν δίκιο και 'γω θα μας γιούχαρα», είπε ο Γιάννης (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:34 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 09.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκέφτηκε πως (σχεδόν) 11 χρόνια που βρίσκεται στο Μιλγουόκι ποτέ άλλοτε οι φίλαθλοι των Μπακς δεν αποδοκίμασαν την ομάδα και τώρα που το έκαναν τους δικαιολόγησε απολύτως...

Ήταν η τέταρτη ήττα του στα πέντε πρώτα παιχνίδια για το έτος 2024 και η 12η ήττα της σεζόν. Στο Μιλγουόκι εσχάτως τίποτα δεν... δουλεύει σωστά και το αποτέλεσμα των πράξεων των Μπακς μέσα στο παρκέ «πέρασε» και στην κερκίδα. Μετά την ήττα από τους Γιούτα Τζαζ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που παρά την εμφάνισή του και το triple double δεν κατάφερε να αλλάξει καμία ισορροπία στο παιχνίδι, ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. 

Κατ΄ αρχάς θυμήθηκε και παραδέχθηκε πως «δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό. Πρέπει να παίζεις σκληρά, δεν έχει σημασία αν θα βάλεις ή θα χάσεις σουτ. Σημασία έχει η προσπάθεια. Όταν δεν προσπαθείς ο κόσμος το καταλαβαίνει. Όταν φοράς την φανέλα των Μπακς ή οποιασδήποτε ομάδας και δεν παίζεις σκληρά, τότε ίσως και να σε γιουχάρουν. Σκ@τ@! Κι εγώ αν έβλεπα από την κερκίδα αυτή την εικόνα θα μας γιούχαρα». 

Και δεν ήταν μία απλή ήττα. Ήταν μία συντριβή καθώς τα Ελάφια βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο να χάνουν ακόμα και με 33 πόντους διαφορά. «Ήταν σίγουρα εκνευριστικό και δεν ξέρω αν ποτέ ξανά στην έδρα μας βρεθήκαμε με τόσο μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ», πρόσθεσε ο Αντετοκούνμπο. 

Στο δεύτερο μέρος πάντως, ήταν πιο ανταγωνιστικοί και «απλώς λέγαμε ο ένας στον άλλο ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος βρήκαμε κάπως ρυθμό με τους νεαρούς παίκτες μας, γυρνούσε η μπάλα, βάλαμε σουτ, παίξαμε άμυνα. Δεν θα πω ότι είχαμε καλή εικόνα, αλλά είμαι περήφανος για την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος και το γεγονός ότι μείναμε ενωμένοι».

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!