Mία από τα ίδια στο Μιλγουόκι: Nέο triple double του Αντετοκούνμπο, νέα ήττα για τους Μπακς (vids)
i

© photo by Patrick McDermott / Getty Images / Ideal Images

Mία από τα ίδια στο Μιλγουόκι: Nέο triple double του Αντετοκούνμπο, νέα ήττα για τους Μπακς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:10 - 09.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 09.01.2024

Παρά την «γεμάτη» απόδοση στου Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους 25 πόντους του, τα 10 ριμπάουντ και τις 11 ασίστ οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν στην έδρα τους από τους Γιούτα Τζαζ με το επιβλητικό 132-116. Ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε πρώτα ματς του 2024 και ο προβληματισμός διογκώνεται...

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιλήφθηκε στο Χιούστον ότι όσους πόντους και να βάλει οι Μπακς δεν θα νικήσουν ούτε υποδεέστερες θεωρητικά ομάδες αν δεν εμπλακούν και οι συμπαίκτες του, πήρε την απόφαση να δημιουργήσει ο ίδιος τις συνθήκες για να τους βοηθήσει. Στους Ρόκετς είχε βάλει 48 πόντους και τα Ελάφια είχαν ηττηθεί και τώρα που επέστρεψαν στο Μιλγουόκι το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, απλώς άλλαξε η διαδικασία. Στην οποία αυτή τη φορά δεν μετείχε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ λόγω ενός προσωπικού θέματος που αντιμετωπίζει. 

Ο Greek Freak έκανε triple double, με 11 ασίστ, είχε επίσης 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, προσπάθησε να κάνει τους υπόλοιπους επιθετικούς, αλλά το πρόβλημα ήταν -και πάλι- η άμυνα. Οι Γιούτα Τζαζ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τη διαπεράσουν και τελικώς να επικρατήσουν στο Fiserv Forum με το εντυπωσιακό 132-116

Από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, οι Μπακς έχουν παίξει πέντε παιχνίδια και έχουν μόλις μία νίκη (κόντρα στους Σπερς). Συνολικά πλέον έχουν ρεκόρ 25-12 και δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε στο ελάχιστο τις «φρέσκιες» ήττων Μπόστον Σέλτικς (28-8) και κυρίως τις διαδοχικές των Φιλαδέλφεια Σίξερς (23-12). Παραμένουν στην δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, αλλά αυτό δεν διαγράφει τον προβληματισμό τους. 

Στην αναμέτρηση από τα ξημερώματα της Τρίτης (9/1), για τους Τζαζ ο Τζόρνταν Κλάρκσον και ο Λάουρι Μάρκαναν είχαν από 21 πόντους, ενώ οι Τζον Κόλινς, Κόλιν Σέξτον και ο ταλαντούχος rookie, Κεγιόντε Τζορτζ πρόσθεσαν από 19. Κοινώς, όποιος Μορμόνος ήθελε σημείωνε πόντους με άνεση. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφές και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!