Να σταματήσει το μπάσκετ σκέφτηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Ντρέιμοντ Γκριν

i

@ photo by Icon Sportswire / Getty Images / Ideal Images

Να σταματήσει το μπάσκετ σκέφτηκε ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Γιάννης Πάλλας 19:19 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 08.01.2024

Την απόσυρση του από το μπάσκετ εξέτασε ο Ντρέιμοντ Γκριν όπως αποκάλυψε στο προσωπικό του podcast, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην υλοποίηση και αυτό οφείλεται στον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ

Ένα βήμα από το να σταματήσει το μπάσκετ έφτασε ο Ντρέιμοντ Γκριν, όπως ανέφερε στο προσωπικό του podcast, αλλά τελικά δεν προχώρησε στην υλοποίηση αυτής της σκέψης.

Κι αυτό συνέβη έπειτα από συζήτηση με τον κομισάριο του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ, ο οποίος τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά την τιμωρία επ' αόριστον που δέχθηκε από το ΝΒΑ, όμως αυτό δεν ήταν βέβαιο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε μέσω του podcast του πως σκέφτηκε να αποσυρθεί στο διάστημα της απουσίας του μετά τη νέα τιμωρία που δέχθηκε, ωστόσο αυτός που τον μετέπεισε δεν ήταν άλλος από τον κομισάριο της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ.

«Του είπα, "Άνταμ αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ για μένα. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ. Σκέφτομαι να αποσυρθώ". Και ο Άνταμ είπε, "Παίρνεις μια πολύ βιαστική απόφαση και δεν θα σε αφήσω να το κάνεις αυτό". Είχαμε μια μακρά, υπέροχη συνομιλία, πολύ χρήσιμη για μένα. Είμαι πολύ ευγνώμων που παίζω σε ένα πρωτάθλημα με έναν κομισάριο όπως ο Άνταμ που θέλει περισσότερο να σε βοηθήσει παρά να σε πληγώσει, να σε βοηθήσει παρά να σε τιμωρήσει. Είναι περισσότερο εκεί για τους παίκτες» υποστήριξε ο Ντρέιμοντ Γκριν, ξεδιαλύνοντας τα πράγματα.