«Βασιλιάς» και στα καρφώματα: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει poster τους αντιπάλους του και στα 39 του! (vid)

«Βασιλιάς» και στα καρφώματα: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει poster τους αντιπάλους του και στα 39 του! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:30 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 08.01.2024

Στην 21η πρώτη σεζόν της καριέρας του συνεχίζει να σκορπάει τον... τρόμο. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκλεψε την παράσταση στο παιχνίδι των Λέικερς κόντρα στους Κλίπερς, κάνοντας «αφίσα» τον Πολ Τζορτζ.

Τι κι αν τα prime χρόνια της καριέρας του έχουν περάσει; Τι κι αν ετοιμάζεται να κλείσει τα 40 του χρόνια; Ακόμα και έτσι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει τον τρόπο να κυριαρχεί στο παρκέ, να κάνει τη διαφορά και να χαρίζει θέαμα.

Ο «Βασιλιάς» ήταν απολαυστικός σε ακόμα ένα παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς. Αυτή τη φορά η αναμέτρηση κόντρα στους Κλίπερς ήταν must win, δεδομένων των αρνητικών αποτελεσμάτων των τελευταίων ημερών και έτσι ο ΛεΜπρόν βγήκε μπροστά.

Το κοντέρ έγραψε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, σε μια all around εμφάνιση, που συνδυάστηκε από δύσκολη νίκη με 106-103. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που χάρισε ένα από τα highlight της σεζόν. Διότι ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες έχει τον τρόπο να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Ο Πολ Τζορτζ προσπάθησε να τον παρενοχλήσει και να του κόψει το οπτικό πεδίο προς το καλάθι. Μέγα λάθος. Ο Τζέιμς πήρε φόρα και τον έκανε poster, δείχνοντας πως ακόμα και στα 39 του παραμένει... τέρας!

Δείτε το απίθανο κάρφωμα του «Βασιλιά», που ξεσήκωσε την Crypto.com Arena στο ντέρμπι του Λος Άντζελες.