O Άντονι Ντέιβις των Λέικερς άφησε τα παρκέ και μπήκε στο ρινγκ για να παίξει μποξ (vids)

O Άντονι Ντέιβις των Λέικερς άφησε τα παρκέ και μπήκε στο ρινγκ για να παίξει μποξ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:03 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 11.07.2023

Στο μπάσκετ το ρεπερτόριο του είναι πλούσιο και το ταλέντο του... περισσεύει. Σε αυτό που υπολοίπετε ο σούπερ σταρ των Λέικερς, Άντονι Ντέιβις, είναι σε... σκληράδα και αυτό προσπαθεί να αποκτήσει προπονούμενος

Ο Άντονι Ντέιβις έχει ήδη κατακτήσει ένα δακτυλίδι με τους Λέικερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει φθάσει στο max των δυνατοτήτων του. Η καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα περιλαμβάνει εξαιρετικές στιγμές και διαστήματα στα οποίο δεν καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικός. Κοινώς, έχει τα... πάνω του και τα κάτω του. Η βασική κριτική που του ασκείται είναι η έλλειψη σκληράδας. Αυτό προσπαθεί να βελτιώσει και πως το κάνει; Παίζοντας μποξ. 

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ άφησε τα παρκέ και τα γυμναστήρια, τις διακοπές και τις μέρες ξεκούρασης και έπιασε δουλειά. Επειδή με τη μπάλα στα χέρια ξέρει τι να κάνει, αποφάσισε να προπονητή έξω από το... κουτί και πάνω στο ρινγκ. Ο προσωπικός του αντίπαλος ήταν πολύ πιο κοντός, αλλά πολύ γρήγορος και επαγγελματίας της πυγμαχίας.

 Ο Ντέιβις πάντως, ήταν πολύ επιθετικός και πολύ... σκληρός. Κάτι που αν το είδε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μάλλον θα είναι ενθουσιασμένος εν όψει της νέας σεζόν με τους Λος Άντζελες Λέικερς

Ο Ουεμπανιαμά δεν θα ξαναπαίξει στο Summer League του Λας Βέγκας (vid)
NBA

08:43 - 11.07.2023

Ο Ουεμπανιαμά δεν θα ξαναπαίξει στο Summer League του Λας Βέγκας (vid)

Για λόγους... σωματικής προστασίας, οι Σπερς αφού ενεργοποίησαν το Νο 1 του Draft Βικτόρ Ουεμπανιαμά στα δύο πρώτα παιχνίδια του καλοκαιρινού τουρνουά που γίνεται στο Λας Βέγκας ενημέρωσαν πως στα υπόλοιπα ματς δεν θα λάβει μέρος.

Διότι, ξέρει καλά πως στα 38 του δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, όπως ξέρει και ότι ο Ντέιβις έχει τα προσόντα για να σταθεί δίπλα του. Απλώς χρειάζεται να βρει και την... καρδιά για να το κάνει! H σεζόν 2022-23 που ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό (με 0-4) από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς πάντως, σε ατομικό-στατιστικό επίπεδο ήταν πολύ δυναμική για τον Άντονι Ντέιβις. Είχε 25,9 πόντους και 12,5 ριμπάουντ ανά αγώνα.