Απαρηγόρητος ο Παπανικολάου, παραλίγο να βάλει τα κλάματα On air (vid)

Απαρηγόρητος ο Παπανικολάου, παραλίγο να βάλει τα κλάματα On air

i

Twitter

Απαρηγόρητος ο Παπανικολάου, παραλίγο να βάλει τα κλάματα On air (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 20:53 - 01.09.2023

Έτοιμος να κλάψει ήταν ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, μετά την ήττα από τη Λιθουανία που σήμανε και τον αποκλεισμό μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Η εθνική μας ομάδα μπάσκετ δεν κατάφερε να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού η ήττα μας από τη Λιθουανία σήμανε και τον αποκλεισμό μας από το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Μετά τον αγώνα, ο Κώστας Παπανικολάου ήταν απαρηγόρητος. Ο αποκλεισμός στοίχισε πολύ στον αρχηγό της Ελλάδας αφού η απόδοσή του στον αγώνα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού την ώρα που έκανε δηλώσεις ήταν έτοιμος να βάλει τα κλάματα.

Αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του επειδή τα έδωσαν όλα, ο ίδιος έφυγε βιαστικά πριν ξεσπάσει μπροστά στην κάμερα. O ίδιος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση χωρίς πόντο, αφού είχε 0/5 σουτ. Από αυτά τα 4 ήταν έξω από τη γραμμή των 6.75.

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό
FIBA WORLD CUP

18:45 - 01.09.2023

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Απομένει άλλος ένας αγώνας για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά υπάρχει μέρος του τοπίου που έχει ξεκαθαριστεί. Η Εθνική ομάδα έχασε από την Λιθουανία και αποκλείστηκε, ενώ στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη -πέραν των Λιθουανών- οι ΗΠΑ, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Δείτε την αντίδραση του Παπανικολάου στο βίντεο:

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.