Έτσι ήρθε ο αποκλεισμός της Ελλάδας: Τα highlights της ήττας από την Λιθουανία (vid)

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιθουανία, γνώρισε την ήττα με 92-67 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Ελλάδα πάλεψε απέναντι στη Λιθουανία, όμως έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία 10 και κάτι, γνωρίζοντας έτσι οδυνηρή ήττα με 92-67.

Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει αυτομάτως και αποκλεισμό από την συνέχεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο έχει μεν ακόμα ένα ματς για τους «16» με το Μαυροβούνιο (3/9, 11:40), όμως έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. 

Κορυφαίος για την Εθνική μας ήταν ο Τόμας Ουόκαπ με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ 17 πρόσθεσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. 

Για την Λιθουανία, 19 πόντους είχε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, 18 ο Ίγκνας Μπραζντέικις και από 15 οι Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ελμάντας Μπέντζιους.

Ξέμεινε από δυνάμεις η Εθνική, η Λιθουανία τιμώρησε με τρίποντα και ο αποκλεισμός ήρθε!
FIBA WORLD CUP

17:26 - 01.09.2023

Ξέμεινε από δυνάμεις η Εθνική, η Λιθουανία τιμώρησε με τρίποντα και ο αποκλεισμός ήρθε!

Για 20 λεπτά η Εθνική ήταν πολύ δυναμική, ο Τόμας Ουόκαπ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκαναν απίστευτη δουλειά, αλλά η Λιθουανία περίμενε στη γωνία. Με ασταμάτητα τρίποντα ανέτρεψαν την εικόνα του ματς και τελικά νίκησε με το ευρύ 92-67 - Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια, παίζει στις 3/9 με το Μαυροβούνιο στην τελευταία της παρουσία στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Τα highlights του Λιθουανία - Ελλάδα:

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.