«Πάλεψε» για να μην κλάψει στην κάμερα του Sportal ο Παπαγιάννης: «Δώσαμε τα πάντα, είναι κρίμα και γαμώτο»

«Πάλεψε» για να μην κλάψει στην κάμερα του Sportal ο Παπαγιάννης: «Δώσαμε τα πάντα, είναι κρίμα και γαμώτο»

Χρήστος Τσάλτας 18:12 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 01.09.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην κάμερα του Sportal, με τον διεθνή σέντερ να κάνει μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν μπορούσε να κρύψει τη λύπη του μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Λιθουανία και την ήττα της Εθνικής μας. 

Ο σέντερ της Εθνικής μας ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, τονίζοντας μεταξύ άλλων στην κάμερα του Sportal πως είναι «κρίμα και γαμώτο» αυτός ο αποκλεισμός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Sportal ο Γιώργος Παπαγιάννης:

Για την αλλαγή της εικόνας στα δύο ημίχρονα:

«Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι τώρα. Ξέραμε πως η Λιθουανία θα επιστρέψει. Βάλανε αρκετά σουτ και ήταν εύστοχη στα σουτ. Είναι λίγο θολά όλα τώρα. στην επίθεση μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις. Μπορεί να λέω και βλακείες τώρα. Υπάρχει μια θολούρα. Παίξαν καλύτερα και πήραν τη νίκη».

Για τον κόσμο που ήταν εκεί και τους χειροκρότησε:

«Τους ευχαριστούμε όλους που ήρθαν εδώ και όχι μόνο αυτούς που ταξίδεψαν στην άλλη άκρη του πλανήτη, αλλά και όσους μας παρακολουθούν από την Ελλάδα. Να είναι υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Δώσαμε τα πάντα. Μπορούμε να πούμε πως είναι κρίμα, αλλά να είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε. Πάμε παρακάτω».

Για το αν υπάρχει ένα «γαμώτο» στην ΕΘνική μας:

«Σίγουρα υπάρχει. Δεν με βλέπεις; Προσπαθώ να συγκρατηθώ. είναι κρίμα, είναι γαμώτο γαμώτο. Ξεκίνησε καλά, γυρίσαμε στο ματς. στο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά. Είναι γαμώτο. Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτό».

Ξέμεινε από δυνάμεις η Εθνική, η Λιθουανία τιμώρησε με τρίποντα και ο αποκλεισμός ήρθε!
FIBA WORLD CUP

17:26 - 01.09.2023

Ξέμεινε από δυνάμεις η Εθνική, η Λιθουανία τιμώρησε με τρίποντα και ο αποκλεισμός ήρθε!

Για 20 λεπτά η Εθνική ήταν πολύ δυναμική, ο Τόμας Ουόκαπ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκαναν απίστευτη δουλειά, αλλά η Λιθουανία περίμενε στη γωνία. Με ασταμάτητα τρίποντα ανέτρεψαν την εικόνα του ματς και τελικά νίκησε με το ευρύ 92-67 - Η Ελλάδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια, παίζει στις 3/9 με το Μαυροβούνιο στην τελευταία της παρουσία στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.