Θ. Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Μένει ένα γαμώτο, χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά στην Εθνική»

Θ. Αντετοκούνμπο στο Sportal: «Μένει ένα γαμώτο, χαίρομαι που βλέπω νέα παιδιά στην Εθνική»

Χρήστος Τσάλτας 18:26 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 01.09.2023

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα του Sportal και ανέφερε πως μένει μια πίκρα στο τέλος, ενώ τόνισε πως χαίρεται που βλέπει νέα παιδιά στην Εθνική ομάδα.

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε «βαριά» ήττα από τη Λιθουανία με 67-92 και είπε «αντίο» στο Mundobasket 2023. Την ίδια ώρα η Lietuva εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης μαζί με τις ΗΠΑ. 

Μετά τον αγώνα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα του Sportal και αναφέρθηκε στο τι πήγε λάθος στο τέλος, λέγοντας πως η Λιθουανία έβαζε τα πάντα. Ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως χαίρεται που βλέπει νέα πρόσωπα στην Εθνική ομάδα. «Δεν νομίζω ότι πήγε κάτι στραβά. Τα έβαζαν όλα κι αυτό πολλές φορές είναι ένα ντόμινο effect».

Όσον αφορά την πίκρα που έμεινε μετά τον αποκλεισμό είπε: «Σίγουρα μένει ένα γαμώτο. Αν δεν το είχαμε, το παιχνίδι θα είχε ξεφύγει από την αρχή. Ήμασταν κοντά, το ελέγχαμε, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ήταν πολύ καλό το κλίμα. Χαίρομαι που βλέπω και νέα παιδιά στην ομάδα, να καταλάβουν τι σημαίνει εθνική ομάδα και τι σημαίνει να εκπροσωπείς στο μεγαλύτερο επίπεδο».

Για το αν νιώθει ως έμπειρος στην ομάδα, ότι πρέπει να βάλει στο κλίμα τα νέα παιδιά: «Αυτό που με ένοιαζε πάντα είναι να παίζουν σκληρά και να τα δίνουμε όλα».

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.