Απίστευτα σκηνικά στο Κλίπερς - Χοκς: Ξύλο στις κερκίδες και πτώση οπαδού από τα τρία μέτρα (vid)

Απίστευτα σκηνικά στο Κλίπερς - Χοκς: Ξύλο στις κερκίδες και πτώση οπαδού από τα τρία μέτρα (vid)

Sportal newsroom 15:09 - 10.01.2023

Στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες η κατάσταση ξέφυγε λίγο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Κλίπερς και Χοκς

Αν νομίζατε ότι οι οπαδοί ξεφεύγουν μόνο στα Βαλκάνια η την Νότια Αμερική κάνετε λάθος! Ακόμα και σε ένα σχετικά ήρεμο πρωτάθλημα όπως είναι το NBA η κατάσταση μπορεί να... οξυνθεί λίγο παραπάνω.

Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
NBA

09:30 - 24.12.2022

Τα αποτελέσματα του NBA (vids)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Νετς, οι Μάβερικς με μυθικό Ντόντσιτς νίκησαν τους Ρόκετς και οι Σίξερς με ανατροπή λύγισαν τους Κλίπερς.

Σε πρώτο χρόνο, λοιπόν, υπάρχει η περίπτωση δύο φιλάθλων, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν λίγο... παραπάνω απ' όσο έπρεπε. Η κάμερα έπιασε τα εν λόγω άτομα να πιάνονται στα χέρια και να κατρακυλούν στις κερκίδες, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να τους χωρίζουν.

Σε δεύτερο χρόνο υπάρχει η περίπτωση μίας οπαδού της ομάδας του NBA, η οποία ενθουσιάστηκε όταν ήρθε η ώρα να πάρει μία δωρεάν εμφάνιση της ομάδας της. Δυστυχώς για εκείνη αυτό δεν είχε θετική έκβαση, αφού η συγκεκριμένη κοπέλα έπεσε από τα τρία μέτρα και τραυματίστηκε σοβαρά.